Fotoalbum Corsica 2009

Vrijdagavond zijn we na een voorspoedige terugreis weer in Barneveld aangekomen. Donderdagmorgen vaarden we met de Mega Express Four van Bastia naar Nice en vervolgens reden we naar Zuid-Zwitserland. Omdat voor de Gotthardtunnel een lange file stond besloten we voor de tunnel te gaan overnachten. Een goede beslissing. Vrijdagmorgen reden we zo door de tunnel heen en de rest van de dag dus door Zwitserland en Duitsland. Intussen heb ik nog maar even een fotoalbum met wat herinneringen gemaakt en hier neergezet.

Terug in Barneveld zondag natuurlijk eindelijk weer eens naar DoorBrekers en ’s avonds uit eten met Danielle, Nathalie en Joris in restaurant de Colonie in Houten.

                        

                                                                                                Weerzien in Houten

6 Thoughts on “Terug in Barneveld

 1. nathalie on 22 mei 2009 at 11:34 said:

  veel plezier he šŸ™‚
  niet teveel geld uitgegeven, tenzij je je het kan veroorloven.
  HaHa.
  HOeist het daar?
  grtz naath

 2. We zijn prima aangekomen. Super veel gedaan op donderdag en het nu vroeg in de vrijdagmorgen dus we gaan er zo weer tegen aan.

 3. Rob on 25 mei 2009 at 01:52 said:

  Hi Douwe,
  Erg leuk je bericht uit NY, Waldorf is niet een goedkoop hotel, had je een special??
  Gr Rob

 4. Ik zocht onder stedentrips Rob en kwam tot mijn verbazing bij een aanbieding met het Walldorf. Het had misschien wat goedkoper gekund met wat meer zoekwerk, maar de vliegtijden kwamen ons ook perfect uit. En het hotel was inderdaad super! (Als je er verder maar niets doet).

 5. Anoniem on 3 augustus 2009 at 20:40 said:

  En nu weer aan het werk, anders wordt het decadent. Desnoods een zolderkamer opruimen…

  Overigens dient een zeezenderliefhebber het meest essentiĆ«le werkwoord goed te vervoegen…. http://www.mijnwoordenboek.nl/werkwoord/varen

  Salut
  Leendert

 6. Wij “voeren” dus. Je hebt gelijk Leendert. Ik heb nog geen nieuwe opdracht dus heb ik veel opgeruimd inderdaad vandaag. Vakantiespullen weer schoon naar de zolder voor over twee jaar. Verder veel gestreken (gestrijkt)en genetwerkt (is dat wel goed?). En natuurlijk de hele dag geluisterd naar de stream van http://www.veronica192.nl met de herhaling van het 1224 project uit 1999. En eh… mijn studio/eigen kamer is geen zolderkamer he maar een volwaardige kamer op de eerste verdieping.

Post Navigation