Vandaag hebben we een hoop laatste zaken voor onze bruiloft afgerond. Notaris, Cadeau voor Wilma haar 50e verjaardag op onze trouwdag, Trouwboeket uitgezocht en een laatste bezoek aan Boerderij Mereveld waar het hele gebeuren gaat plaatsvinden op 12 mei. Daarna hebben we ons zelf maar beloond met een lekker etentje in restaurant de Waag in Putten. Gisteren heb ik op mijn website de links gezet naar alle liederen die in de trouwdienst zullen worden gespeeld door Kees Kraayenoord. Eerder op de avond waren we met Peter en Ilona Paauwe van DoorBrekers, die ons huwelijk zullen inzegenen, naar een concert van Kees in discotheque Starlight in Nijkerkerveen waarna we gezamelijk met Kees overlegden over de vormgeving van de te houden inzegeningsdienst.

                         

                                                               Boerderij Mereveld

                         

                                             Ilona, Peter, Wilma en Kees in Starlight

3 Thoughts on “Laaste loodjes

 1. Moeder en dochter van den Top ;) on 3 maart 2007 at 08:04 said:

  Hallo wereldreizigers!

  Hoe staat het met jullie jet-lag? Zo te zien begon de ontvangst goed met dat chinese kopje thee! Fijn om te lezen dat de reis goed is gegaan. Ontzettend leuk dat we al zo snel iets van jullie kunnen vernemen, met foto en al!
  Om jullie een beeld te geven van thuis -> het regent hier pijpenstelen..
  Geniet van de blijkbaar geweldige service in het hotel, een beetje bijslapen zal vast geen kwaad doen šŸ™‚
  In huize Top gaat alles prima.
  Veel plezier verder!

  Anneke en Rianne

  ps. het smsje hebben we ontvangen

 2. Ik wens je veel plezier daar! Leuk om zo je berichten uit “de vreemde” zo mee te lezen. Heb je de laptop meegenomen?

  Groet Hans

 3. Hoi Hans, ja ik heb mijn laptop meegenomen. Als je hier incheckt krijg je de “internetcodes” al mee naar je kamer, waar mijn laptop gewoon op de tafel staat. We zijn net weer op en gaan na het ontbijt naar het Plein van de Hemelse Vrede en de verborgen stad. Er ligt inmiddels een laagje sneeuw.

Post Navigation