Vanavond vierden we de verjaardag van Nathalie die vandaag voor de wet volwassen is geworden. Na een heerlijke chinese maaltijd zaten we eerst even buiten om de buurt te vermaken met gitaar en zang en daarna deden we binnen een aantal spelletjes onder het genot van een hapje en een drankje.

                         

                                                               Gezelligheid in de tuin

2 Thoughts on “Nathalie 18 jaar

  1. Ben Meijering on 28 februari 2007 at 21:53 said:

    Toen ik een aantal jaren geleden in Peking (Beijing) was kon ik via ’t werk wel op internet, maar voor zover ik me kan herinneren was de toegang beperkt tot sites in China. Ik heb toen nog in de sneeuw een stuk van de “Grote Muur” beklommen, ik was er ook in Maart.

    Veel plezier daar Douwe!

    Ben

  2. Dank je Ben. Dat je alleen op chinese sites zou kunnen heb ik al meer gehoord. Ja, wij gaan ook naar de Muur. Ons hotel in Beijing is om de hoek van het plein van de hemelse vrede en de verboden stad.

Post Navigation