Afgelopen avond ging ik met Cobie en Anne Korevaar andermaal naar een concert van Kees Kraayenoord, dit keer in The Shelter in Veenendaal. Helaas was mijn vriendin Wilma nog ziek. In het voorprogramma stond Linda Wagenmakers, bekend van Miss Saigon. Kan prima zingen (fantastisch nummer “More”) maar toch zit je te wachten op haar laatste lied als fan van Kees. Na het gezamenlijke lied “Your love is amazing” van Brian Doerksen en Brenton Brown en de pauze ging Kees van start met het lied Blessed be your name dat ik zondag al op mijn site zette nadat we dat in de kerk leerden maar je hier (heb even geduld met downloaden) nu live met Kees ziet, opgenomen met mijn digitale camera. Wat een openingsnummer. Wederom een fantastische inspirerende avond met een topartiest. Ik kijk al uit naar volgende week zaterdagavond als ik hem in Zwolle weer hoor. Leuk om nog even wat bekenden te zien en circa 23.45h, toen ik op mijn oprit afscheid had genomen van Cobie en Anne wachtte nog een uitdaging. We waren, geheel tegen mijn gewoonte de voordeur uit gegaan en doordat ik er aan de binnenkant een sleutel in de deur had laten zitten kon ik mijn huis niet meer in. Ik overwoog om bij Wilma te gaan overnachten maar in de wetenschap dat ik zaterdag van 9.00h tot laat naar Amsterdam ben belde ik na overleg met een handige buurman de politie die als enige advies had een ruit in te tikken. Maar wel – zeiden ze lachend – na eerst vastgesteld te hebben dat ik bij mijn eigen huis was. Dus zo gezegd, zo gedaan. Heeft de schilder volgende week weer een klusje.

Beiden jarig op 11 maart. Alleen 16 jaar verschil

9 Thoughts on “Kees Kraayenoord in Veenendaal

 1. sieberen de vries on 6 september 2005 at 19:16 said:

  leuk bericht voor dick,ikken dick al van 1965.zijn ouder waren bevriend met mijn ouders,dus ik heb met dicktot nu toe nog vele gesprekken over art 31 zijn wij nu binnen of buitenverbanders,

 2. Binnen – of Buitenverbanders. Denk ja dat Petrus dat vraagt als je bij de hemelpoort staat? Ben je een gelovig mens ja of nee. Daar draait het toch om?

 3. Leuk Sieberen. Ja, ik lees je naam regelmatig in Dick’s weblogboek. Ik heb Dick vorig jaar voor het eerst ontmoet tijdens de Veronica 828 herinneringsuitzendingen in Hilversum. Kocht jij als Art-31-er je boeken ook bij Boekverkooper Riemer in Ermeloo? De gezaghebbende boekverkooper in juliie kringen!

 4. Ach, dat is lettelijk van een koude kermis thuis komen. vr.gr.anne

 5. Ik was nog in opperbeste stemming en dat bleef zo Anne!

 6. Gert on 23 oktober 2005 at 23:39 said:

  Dat leeftijd verschil kun je best wel zien!!!

 7. Ja die Kees ziet er al oud uit voor 33!

 8. Cees van Gilse on 26 oktober 2005 at 15:38 said:

  Hallo Douwe,

  Kijk regelmatig op je site, al was het alleen al om zo af en toe eens wat te downloaden, hihi…. Ziet er leuk uit, ga zo door !!!
  Even een kleine opmerking : Linda, heet niet Wagemans, maar Wagemakers.
  Ze heeft ook nog eens voor Nederland meegedaan met het Eurovisie Songfestival, met het nummer ‘No goodby’s” en kan inderdaad behoorlijk uithalen.
  Ze komt uit Zevenaar, waar ook Herbert Visser zijn roots heeft ( om het weer een beetje een zeezender-tintje te geven ).M.vr.gr.
  Cees van Gilse, Doetinchem

 9. Bedankt Cees. Je hebt helemaal gelijk. “Wagemans” was een dochteronderneming van mijn laatste werkgever, waarmee ik in de war was kennelijk. Ik pas het even aan. Leuk dat je ook andere dan zeezenderzaken waardeert.

Post Navigation