Momenteel zit ik een een Zandvoorts internetcafé. Gisteravond wilde ik de Europacup 1 finale tussen Liverpool en AC Milan zien en omdat de voorbeschouwing om 20h zou beginnen zette ik om 19.30h het RTL4 nieuws aan. Normaal kijk ik alleen naar de (in mijn ogen veel betere) publieke omroep. Om 19.45h viel alles uit. Heel Zandvoort bleek zonder stroom te zitten. Het bungalowpark had geen noodagregaat en allerlei mensen zaten vast in de lift van het bijbehorende hotel. Na van nood wat glazen wijn i.p.v. koffie te hebben gedronken wilden we om 22h naar bed gaan maar plots sprong alles aan. De stand bleek intussen 3-3 dus zes doelpunten gemist. Toch werd het nog een lange voetbalavond -met winst voor mijn favoriet- door verlenging, strafschoppen, bekeruitreiking en de nabeschouwing met nr 14 JC. Morgen zit de korte vakantie er weer op. We hebben prachtig weer gehad.

One Thought on “Geen stroom in Zandvoort

  1. Ha, knorretje, heb je de boel in het honderd gestuurd, of heb je de stroom uitval niet op je geweten? fijne dagen. vr.gr.anne

Post Navigation