Vandaag heb ik mijn eerste digitale camera gekocht. Na eerst enige voorlichting op het internet en daarna wat toelichting in meerdere winkels met veel megapixels- en optische zoom verhalen werd het de Sony DSC-S40. Het gaat mij om vakantiekiekjes en foto’s van de kinderen en niet om professionele fotografie. Bovendien vind ik mijn eigen foto’s met een eenvoudige camera over het algemeen minstens zo goed als die van mensen die eerst een uur aan hun dure camera moeten draaien voor ze (daardoor vaak te laat) afdrukken. Van Sony ben ik mijn hele leven al gecharmeerd in tegenstelling tot Philipsprodukten waarmee ik louter slechte ervaringen heb. Zelfs over mijn Philips aandelen ben ik ontevreden. Even wat oefenen de komende dagen en dan kan de aanwinst volgende week mee op vakantie. Hopelijk verbetert het weer nog. Zo niet dan ga ik mijn twee boeken “Waarom mannen nooit luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen” en “1974 we waren de besten” maar uitlezen.

Een proef-fotootje in de huidige Albatrosstudio

Comments are closed.

Post Navigation