Morgen gaat het Europees kampioenschap voetbal van start. Ik en mijn huis zijn er weer helemaal klaar voor. Maandag aanstaande ga ik met een collega van Q8 naar Bern voor de wedstrijd van Nederland tegen Italie en vrijdag ga ik met Wilma naar Bern voor de wedstrijd Nederland – Frankrijk. De Passat heeft dus heel wat kilometers voor de boeg. Donderdagavond gaan we eerst naar een concert van Kees Kraayenoord in de Sint Jan kerk in Maastricht, dan is het vrijdag nog maar 6 uurtjes naar de Zwitserse hoofdstad.

                         

                                                           We zijn er klaar voor!

3 Thoughts on “EK Oostenrijk – Zwitserland 2008

 1. Feliz cumpleanos con hijo Marcel. Waar blijft de tijd. Op 6 mei a.s. wordt onze oudste zoon al weer 35. Met een hoogzwangere vrouw heb ik nog eens de Norderney bezocht. Ga maar eens naar onze laatste blog en je ziet dat ie haarfijn aansluit bij jouw vorige log. Ik stuur je nog een mail n.a.v. je vraag of ik dat was.

  P.S. Ondanks de slechte weersvooruitzichten een goed weekend toegewenst.

 2. Bart Van Peer on 6 april 2008 at 22:42 said:

  Gefeliciteerd Douwe. Zo te lezen heb je je kinderen oog voor detail bijgebracht. Alleen al omwille van dat feit gaan ze het nog ver brengen in het leven. Bovendien kun je een kind geen groter plezier doen dan iets van Lego als cadeau te presenteren. Heb ik zelf ook gemerkt toen de zoon van mijn vriendin enkele maanden geleden 12 werd. Gefeliciteerd Vader en Zoon.

 3. Ha Macel,

  Ik ben een dagje te laat maar nog van harte gefeliciteerd met je negende verjaardag, kerel dat gaat snel.
  Heb ook gezien dat je verwend bent.

  vr.gr.anne

Post Navigation