Vrijdagavond was ik voor World Vision naar een concert van Kees Kraayenoord in de nieuw gebouwde kerk de Ark op Urk. Het concert startte met enkele nummers van Kees’ Gezangen CD, waarna een aantal nummers van de nieuwe CD Letting Go ten gehore werd gebracht. Mijn favorietje is op dit moment toch wel Back To You. Op een gegeven moment zocht ik mijn fototoestel maar kon het niet vinden, ook niet in mijn auto. Ik concludeerde dat ik hem kennelijk was vergeten al had ik het gevoel dat ik hem toch echt mee naar binnen had genomen. Toen ik dit tegen mijn mede World Vision vrijwillig zei vertelde hij dat er al iemand van de organisatie aan hem had gevraagd of wij een gevonden fototoestel misten. Toen ik het toestel terugkreeg bleek dat Kees, terwijl ik tijdens het concert in de kleedkamer met Arjan – die evenals bij DoorBrekers ook bij Kees voor het geluidsteam werkt – zat te kletsen, aan de zaal had gevraagd wie een fototoestel miste en toen niemand reageerde voor de gein een paar foto’s op het podium had laten maken met de gevonden camera. En zo had ik er ongevraagd een paar leuke foto’s bij.

                         

                                                                Kees en Joke voor de "gevonden voorwerpen camera"

4 Thoughts on “Kees Kraayenoord op Urk

 1. Michel Roman on 1 april 2008 at 00:33 said:

  Het laatste wat ik van Hans (stille Hans) mocht onthouden was de opname en fotos van 31/08/’74.
  Duizenden maal heb ik deze bekeken en ,eerlijk ik zou hem nooit meer herkennen.
  De echtheid en de oprechte tranen van deze man blijven me eeuwig bij.
  Eigenlijk wil ik hem echt eens ontmoeten vanuit het verre Zuid-Oost-Vlaanderen.
  met zeer vele oprechte zeezendergroeten.
  Michel.

 2. Dit noemen ze toch jeugdsentiment! Vooral die foto met Hans van Velsen. “Je wordt ouder (o)pa”.

 3. Bart Van Peer on 6 april 2008 at 22:45 said:

  Ik heb genoten van deze log Douwe. Waar komt trouwens dat fragment vandaan waarin Tineke en Rob Out samen een jingle maken? Ik hoop echt de tentoonstelling één dezer te kunnen bezoeken.

 4. Dat fragment heb ik zomaar ergens uit mijn archief geplukt Bart. Bedankt ook voor je felicitaties met de verjaardag van Marcel.

Post Navigation