Vanmorgen weer een mooie samenkomst bij DoorBrekers. Pastor Peter Paauwe had in zijn vakantie ook Donald Duck bladen gelezen en was onder de indruk van de wijze waarop Broer Konijn zijn vijanden Meneer Beer en Meneer Vos doorzag evenals de drie biggetjes de Grote Boze Wolf altijd doorhadden. Aan de hand van een aantal bijbelgedeelten legde Peter uit hoe ook wij in staat kunnen zijn  de juiste keuzes in ons leven te maken door de tactiek van de vijand te doorzien. De preek kun je hier horen.

                        

                                                                                           De tekst spreekt voor zich

Als betrokkene bij het geluidsteam van DoorBrekers was ik zeer geinteresseerd in de digitale mengtafel, de Digico SD8, die Wilco Koudijs als demo-exemplaar deze week gebruikte aangezien we de afgelopen vier jaar altijd analoge tafels gebruikten. Voor zover ik het als leek kon beoordelen klonk het zeer goed. Maar dat mag dan ook wel voor de prijs die ik hoorde noemen.

                        

                                                                                                  de Digico SD8

Ik SMS tijdens de dienst nog even met Cees van der Hout die (weer hihi) vakantie viert en mij onlangs "in plaats van een vakantiekaart" zoals hij toen mailde een foto stuurde waarvan mij eerst de essentie ontging maar door de toevoeging van Cees vandaag weet ik nu dat het een (nacht?-)foto is van de Tommy Hilfiger store in Dubai. Tja, wij zijn niet verder dan downtown NY gekomen.

                        

                                                                                           Tommy Hilfiger Dubai

6 Thoughts on “Donald Duck bij DoorBrekers

 1. Gave foto’s Douwe! Ik ga er ook snel kijken!

  Groet Hans

 2. Dank Douwe voor de foto’s. Als Mara zin heeft gaan we zeker samen een kijkje nemen.
  O.T. We genieten hier in Zuid-Spanje en het weer blijft nog steeds mooi. Dat is wel het verschil met Katwijk aan Zee. Nog even dan. Groeten ook aan Wilma van Mara en mij.
  Saludos
  de Albert

 3. Evert on 4 juni 2009 at 19:21 said:

  Hey Douwe,

  Dat gaat dus de goede kant op daar in HvH! Mooi! Mocht de opening gepaard gaan met de nodige extra activiteiten, dan is het misschien wel de moeite waard er te gaan kijken!

  Zou je me trouwens even een mailtje willen sturen zodat ik je email adres weer heb? Ben door een crash alles kwijtgeraakt…..
  Zodra ik wat van je hoor kan ik een bezoekje aan Hazerswoude gaan plannen!

  Grtz,

  Evert

 4. Leendert on 17 augustus 2009 at 18:07 said:

  Als hoeder van waarden, normen en omgangsvormen fronste ik de wenkbrauwen, toen ik las dat Douwe TIJDENS de dienst een sms stuurde.

  Is hier sprake van een sms junkie, was de dienst niet interessant genoeg of ontbrak het aan kennis van de etiquette….

  Salut’
  Een zeer’ geschokte’ Leendert

 5. Geen van alle Leendert. Halverwege – tusssen de aanbidding en de preek – is er een soort pauze waarin mensen die om welke reden dan ook een gift willen laten afschrijven (in plaats van contanten) daarvoor een voorgedrukt formulieren kunnen invullen en gelijktijdig is er gelegenheid om een kaartje in te vullen met gebeds- op dankonderwerpen. Niet dat iedereen dan gelijk elke week begint te sms-sen, maar een keertje wel is niet gelijk een doodzonde. Daarnaast was het aan een DoorBrekers broeder die ik gelijk even kon doorgeven hoe mooi de dienst weer was! Als je de zondagmorgen na de zeezenderdag nog wat tijd over hebt voor je terugvliegt ben je van harte welkom om het een keer mee te maken!

 6. Leendert on 18 augustus 2009 at 15:05 said:

  Gelukkig Douwe.Ik begon me toch ernstige zorgen te maken. De inbreuk die de mobiele telefoon overal maakt moet een keer stoppen. De moderne mens zal moeten leren dat het leven ook zonder mobieltje kan. Ik hoop dat jouw naasten je zullen corrigeren, mocht het onverhoopt uit de hand lopen. De ‘hoeder’ kan niet overal aanwezig zijn.

  Bedankt voor je aanbod om een keer bij de Doorbrekers te komen kijken. Ik vrees dat ik het niet zal halen, want ik moet rond 12.00 uur weer op de luchthaven van Rotterdam zijn. En aangezien het overbevolkte Nederland niet filevrij is, neem ik geen enkel risico.

  Salut
  Leendert

Post Navigation