Vandaag vielen er twee enveloppen in de bus van het Centraal Justitieel Incasso Bureau . Met twee acceptgirokaarten van respectievelijk Euro 115,= wegens 146 km/uur op 11 juni 2005 en Euro 55,= wegens 139 km/uur op 12 juni 2005 beide bij een trajectcontrole in de Gemeente Woerden. Toen was ik dus onderweg naar mijn Landmark cursus in Rotterdam. Toch wel stom, maar niet zeuren dus. Heb ik altijd als ik leuke dingen doe zoals vorig jaar toen ik onderweg was naar mijn vriend Robbert in Valkenswaard om samen naar het EK voetbal in Portugal te gaan en ik midden in de nacht een boete van Euro 145,= opliep. Daarna een jaar geen boetes gehad maar nu dus dubbel. Gelukkig staat de auto op naam van mijn BV die dus moet betalen. Voelt iets afstandelijker aan en morgen één goede AEX optietransactie en ik heb de kosten weer terug.

7 Thoughts on “Centraal Justieeel Incasso Bureau

 1. Hallo, je log laat inderdaad er snel, prima zo.
  “Tiscalli is one the air”. Maar wat is een “DJUMBO”? vragen de boy’s? vr.gr.anne

 2. Een DJUMBO is een soort speelgoedradiootje dat je krijgt bij een Happy Meal bij McDonalds. Om dat speelgoedje gaat het kinderen meestal, minder om het eten.

 3. af en toe is het kalote… maar het moet maar… en btw: een boete op je bv moet je weer opvoeren als prive… helaas… maar checken ze dat…meestal niet dus… en de aex… is momenteel ook een beetje kalote dus… succes… en adviesjes hoor ik graag hoor…

 4. Ik heb een autoreglement tussen de Albatros BV en mijzelf gemaakt volgens welke de BV de boetes betaalt. En de AEX gaat prima. Sinds de dag dat ik instapte met de vertrekpremie van mijn werkgever (18 april 2005) en heden een stijging van 352 naar 384. Nee dat had ik met werken niet verdient.

 5. Robbie on 29 juni 2005 at 21:13 said:

  Dus als je leuke dingen doet krijg je boetes. Ik wens je in dat verband nog veel boetes toe. 😉

 6. Ik heb in 27 jaar drie bekeuringen gehad en netjes betaald.vr.gr.anne

 7. Is wel zo dat als jij een boete krijgt je ook lekker hard gereden hebt. Ik heb er eens twee op het zelfde punt op een dag gehad van 28 euro per stuk, iets van 56 km. Dus 6 km. te snel…tja…sinds die tijd kijk ik ook niet meer naar de weg op dat punt maar naar de teller. Als er dus net iemand oversteekt door rood licht rij ik hem/haar dus overhoop…
  🙂
  Voor de rest kruip ik over de weg, is toch zonde van het geld….

Post Navigation