Afgelopen weekend waren we naar London maar tot nu toe ontbrak de tijd om dat op dit weblog te melden. Vrijdagavond vlogen we met Ryanair van Eindhoven naar London Stansted. De eerste EUR 54 spaarden we gelijk bij vertrek uit door vlak naast de parkeerplaats van de luchthaven gewoon aan de straat te parkeren. Daarnaast is het sowieso een verademing om Schiphol te mijden met zijn lange rijen en wandelingen voor je de lucht in gaat. In London namen we de Stansted Express naar de stad en de metro naar het Cumberland Hotel bij Marble Arch. Ik had wel lang moeten wachten voordat ik mijn favoriete hotel in het centrum van London voor een acceptabele prijs kon boeken maar enkele dagen voor ons vertrek werd mijn geduld beloond met een aanbieding voor het weekend.

                        

The eye of London

                        

Covent Garden, de zaken gaan door (business as usual)

Na onze eerste overnachting wandelden we zaterdagmorgen door de stad die zich langzaam in kerstversiering hult. Via Oxford Street en Soho naar the Eye, the Big Ben, Leicester Square, Covent Garden en via Mayfair terug naar ons hotel. 's Avonds gingen we naar Jersey Boys in het Prince Edward Theatre in Soho. Een musical over Frankie Valli and the Four Seasons. Heerlijk om al die oude liedjes weer eens te horen. Vooral Walk like a man.

Zondagmorgen gingen we naar Hillsong London in het Dominion Theatre midden in het centrum van de Engelse hoofdstad. Altijd mooi om Hillsongdiensten te bezoeken. Door de rookmachines was het lastig foto's maken maar een filmpje wil nog wel lukken.

 

Na nog een wandelingetje door het centrum vertrokken we weer naar Standsted voor de terugreis. Halverwege de zondagavond waren we na een mooi tripje weer thuis.

Comments are closed.

Post Navigation