Gisteren ontmoette ik Chi Coltrane op de radiodag in onze hoofdstad. Terwijl ik Chi en haar manager na afloop naar hun onderkomen op de Veluwe bracht hadden we een interessant gesprek over het geloof en nodigde ik hen uit om vandaag met Wilma en mij naar DoorBrekers te gaan. Ondanks het feit dat ik al snel begreep dat ze als christen weinig met de kerk als instituut op had heeft ging vanmorgen mijn mobiel en zo haalde ik hen op. Intussen regelde Wilma twee translationsets in de tot kerkzaal omgebouwde Veluwehal. Het werd een mooie dienst. Chi sprak na afloop met de nodige mensen die zeer verbaast waren over haar aanwezigheid uiteraard. In de loop van de week gaan we nog een keer gezellig uit eten met z'n vieren. 

                        

Met Chi Coltrane op de radiodag 

Comments are closed.

Post Navigation