De afgelopen weken heb ik een website laten maken voor mijn zakelijke aktiviteiten. Deze website voor mijn Albatros Beheer & Management BV is ontworpen en ontwikkeld door Ditsmedia in Barneveld. Vervolgens heb ik met behulp van hun zeer gebruikersvriendelijke Content Management Systeem (CMS) de afgelopen weken de inhoud gevuld. Toen ik na de zomervakantie – zonder dat erg te vinden – even geen opdracht had ben ik hier energie in gaan steken en dit is het resultaat van het projekt. Ik vind hem zelf supergaaf en ben er zeer trots op. Intussen ben ik weer vijf lange dagen per week druk met twee interessante opdrachten maar een mooi visitekaartje voor de toekomst kan nooit kwaad. Mocht je suggesties, tips of aanvullingen hebben dan hoor ik het altijd graag.

Als je hieronder (ergens willekeurig) op de afbeelding van de homepage klikt kom je op de nieuwe site.                     

                                                                                           Albatros Beheer & Management BV homepage

Comments are closed.

Post Navigation