Kijk……een UFO!

7 Thoughts on “Kijk een UFO!

 1. Bart Van Peer on 21 september 2009 at 23:12 said:

  Ik heb je schitterende verhalen gehoord, Douwe.
  Het was een fantastisch programma.

 2. Ha Douwe,

  Een leuk programma, heb ik toch weer een beetje de jonge Douwe kunnen leren kennen.
  Voor herhaling vatbaar. vr.gr.anne

 3. Wel Douwe,

  Het was me een groot plezier het programma met je te mogen maken ….. alleen wist ik niet dat je zo’n haast had om in het “Noorden” te komen .. of er juist weer weg te komen ! Heb je met die bon nog een extra souvenirtje !

  Met vriendelijke groeten,
  Bert

 4. peter on 30 november 2009 at 23:07 said:

  ooops ik was ff afgeleid!!! 🙂

 5. Hoe is het mogelijk Peter…………..

 6. Inderdaad Douwe bij ons voor aan de waterlijn zien wij regelmatig zulke UFO’s langskomen. Vanaf een zonnige Costa del Sol, werk ze voor de rest van de week. Wij blijven nog even genieten tot even voor de Kerst om dan terug te vliegen naar Nederland.
  Saludos de
  Albert y Mara

 7. waar is die UFO…ik zie het niet….

  Groet Hans

Post Navigation