Vanavond ging ik op uitnodiging van de locale Rabobank naar een beleggingsavond in Restaurant Overbosch in Garderen. Ca 200 bezoekers luisterden eerst naar een presentatie van Mw. Dorine Putman en Theo Liefaart over duurzaam beleggen via (fondsen van) de ASN Bank. Een beetje Groen Links verhaal maar wel met goeie elementen. Uitgelegd werd waarom niet werd belegd in bepaalde bedrijven zoals Danone maar wel in Nokia. Na de pauze was het de beurt aan Royce Tostrams die een toelichting gaf op het gebruik van technische analyse voor beleggingsbeslissingen. Een vloeiend verhaal met als conclusie dat er ondanks de recente daling van de AEX niets aan de hand is voor ons beleggers. Tenzij we een week onder de 470 dalen want dan gaan we eerst verder naar beneden. Maar de kans dat dit niet gebeurd is 85%. Dan nog even de gratis tips van Tostrams voor 2007: ABN-AMRO, Arcelor Mittal en Gamma. We gaan het kritisch volgen!

Nu ga ik me nog even op iets anders storten. Een oefening om mijzelf en mijn aanstaande partner te leren kennen, vooruitlopend op het vervolg van onze huwelijkscatechese. Misschien vind je het ook leuk als je een partner hebt of krijgt. Dan kun je hem hier vinden en invullen.

3 Thoughts on “We kunnen rustig slapen

 1. He Douwe,

  Volgens mij wil je wel heel snel trouwen… de datum op je site staat al op 31 maart 2007…:)

  Andre

 2. nick on 6 januari 2009 at 12:31 said:

  Nou, dat was dus een regelrecht waardeloos advies van Tostrams, niet ?

  Die gast heeft t nooit bij het rechte eind.

 3. Ja, waardeloos advies. Ik denk dat de AEX voorlopig voorzichtig verder omhoog gaat. Daarna gaan we nog een dipje maken onder de 240 en dan naar 350.

Post Navigation