Beste Douwe,

Voor TV zender Tien (voormalig Talpa) maken wij (televisieproductiemaatschappij De Beeldbrigade) het televisie programma ‘De Bruiloft van…’. Dit programma wordt iedere werkdag uitgezonden om 19:00 uur op Tien.
In elke aflevering van dit programma volgen wij een stel op hun huwelijksdag, van de voorbereidingen (jurk aantrekken etc) tot het feest later op die dag. Het is dus eigenlijk een registratie van de mooiste dag uit het leven van het stel. Wij proberen op de dag zelf zo min mogelijk in de weg te lopen en zullen interviewtjes met het koppel daarom ook van te voren opnemen. Onderwerpen van het interview zijn: hoe hebben ze elkaar ontmoet, wat vinden ze zo leuk aan elkaar, hoe ging het aanzoek, waarom gekozen voor een bruiloft zoals deze etc.

Aan het eind van het programma kan het stel 5.000 euro winnen als het hen lukt om 30 seconden met elkaar te kussen!

Op je weblog zie ik dat jullie ook gaan trouwen en wellicht vinden jullie het wel leuk om mee te doen aan het programma. Zo ja, laat het ons weten. Zo niet, dan wens ik jullie een hele mooie huwelijksdag toe!
Met vriendelijke groet,
Andrea Pleijte
redactie De Bruiloft van…

11 Thoughts on “Vanmorgen in de mail….

 1. Gezellig zo’n mooie taart. vr.gr.anne

 2. Andre on 15 maart 2007 at 21:32 said:

  Dat lukt jullie natuurlijk nooit om maar 30 seconden te kussen, als jullie eenmaal beginnen… 🙂 Ben benieuwd of het een Talpa taart gaat worden… groetjes, Andre

 3. Nee, je hebt gelijk Andre. Laten we er dus maar van afzien om voor Pulpa TV op te treden.

 4. Ben Meijering on 16 maart 2007 at 02:48 said:

  Dit lijkt me wel wat voor jou, Douwe. Jij zoekt graag de publiciteit :-)). Wilma ken ik niet, dus of zij dit zo leuk zou vinden kan ik geen uitspraak over doen.

  Groeten vanaf een prachtig en lekker warm Curacao. Ik heb m’n eerste kontakt met de lokale radio al gemnaakt :-))

  Ben

 5. Hihi, POT – KETEL dus. Prettige vakantie verder samen met je Inge!

 6. Is toch altijd je droom geweest om op PULPA te komen? 🙂

 7. Ben Meijering on 16 maart 2007 at 22:36 said:

  Haha, nou de bal niet terugspelen, Douwe :-)))

  Volgens mij heeft Hans ’t wel goed gezien :-))

  Bedankt voor je vakantiewensen!

 8. Klopt Ben. Jij ziet goed dat Hans het goed gezien heeft. Voor Pulpa gaan we niet optreden. Of John de Mol Jr. moet nog een heel mooi RNI archief hebben dat we in ruil kunnen copieeren.

 9. Ben Meijering on 16 maart 2007 at 23:22 said:

  Homo huwelijken volgen ze nog niet zo te lezen, ze gaan ervan uit dat een van de partijen een jurk aantrekt. Tja, wat er allemaal al niet verzonnen wordt om het TV scherm te vullen. Vreemd eigenlijk dat men bij de radio heel weinig experimenteerd met vernieuwing en bij TV men niks anders doet. Gelukkig hoef ik ’t allemaal niet te zien, mar DJ op een radiostation hier op Curacao, ik denk niet dat ik lang hoefde na te denken :-)))

  Prettig weekend gewenst!

 10. Nou Ben, je schrijft “Homo huwelijken volgen ze nog niet zo te lezen, ze gaan ervan uit dat een van de partijen een jurk aantrekt.”, maar vanavond trouwden Harry en Fred als ik de Pulpa site bekijk, wat overigens niet uitsluit dat er eentje een jurk aanhad. Ik heb het niet gezien eerlijk gezegd. Maar solliciteer eens in Curacao. Alleen moet Inge dan zonder de boys en dat wordt een dilemma denk ik.

 11. Ben Meijering on 17 maart 2007 at 12:10 said:

  Misschien dan toch een idee om Talpa erop te wijzen dat hun e-mail sexistisch is, maw wat nu als geen van de partijen en jurk wil dragen.

  Goed opgemerkt mbt de boys, hoewel de oudste denk ik wel mee zou willen

Post Navigation