Vandaag maakte ik met mijn inmiddels 83-jarige vader een mooie wandeling tussen Deventer en Twello. Vanuit Barneveld vertrokken we per auto naar Twello waar we op het stationsplein parkeerden en vervolgens de trein naar Deventer namen. Vanaf station Deventer staken we de IJssel over en wandelden  een deel van de NS- wandeltocht "Twellose landgoederen", zoals de naam al aangeeft langs mooie optrekjes die her en der in dit gebied verspreid liggen. Gezellig om weer eens bij te praten, tijdens zo'n rustgevende wandeling.

                

                                                                           NS-wandeltocht Twellose landgoederen 

                    

                                                                                           Een pauze halverwege!

5 Thoughts on “Wandelen met mijn vader in omgeving Twello

 1. nathalie on 2 mei 2011 at 14:05 said:

  Alles is gemaakt er moet wel een nieuwe wcpot komen boven maar dat moet je overleggen met de nieuwe bewoners misschien gaan zij dat anders weer misschien een nieuwe kopen xx

 2. Ben Meijering on 2 mei 2011 at 21:27 said:

  Mooie foto’s, Douwe. ’s Avonds, als de zon wat lager begint te staan worden de kleuren nog mooier, leuk om dan foto’s te maken.

  Veel plezier aan jullie beiden gewenst daar in Arizona!

  Groeten

  Ben

 3. Dank je Ben. We hebben de avondzon helaas een beetje gemist. De eerste avond kwamen we net aan in de Grand Canyon, de tweede avond was het heel bewolkt. Inmiddels zijn we vandaag doorgereist naar Moab via Monument Valley. Morgen gaan we naar Aspen en Vail. Wel redelijk veel rijden steeds, maar we hebben een prima bak en alle tijd. Groeten, ook aan Inge.

 4. Leuk die foto van jullie beiden. Dat moment vergeet je niet snel.
  Fijn dat we met je mee mogen genieten. Bye bye and zwaai zwaai.

 5. Inderdaad een schitterende foto Albert. We genieten (weer) enorm van deze vakantie!

Post Navigation