Vandaag ging ik met Marcel en zijn vrienden Brian en Luc vissen in de Flevopolder op de plaats waar ik meer dan 40 jaar geleden ook met mijn vader viste. Het werd een heerlijk rustige dag aan het water met één groot opwindingsmoment nl. de vangst van een karper van maar liefst 78 cm door Brian. Hier zie je hoe de vis wordt binnengehaald. Doordat de drie vrienden de nacht ervoor een slaapfeestje hadden gehad met weinig slaap rukte ik maar een extra blikje Red Bull aan om ze met dit warme weer bij de les te houden. Als afsluiting gingen we natuurlijik naar de McDonalds, dit maal pocatie Barneveld. Het was een mooie dag!

                     

                                                                            Geen visserslatijn: 78 cm en niets minder

6 Thoughts on “Vissen in de Paasvakantie

 1. Zo zit je in Voorthuizen en dan weer………..”wereldreizigers”

  Vanuit een druilerig Voorthuizen.

 2. Ben Meijering on 13 februari 2011 at 10:00 said:

  Puerto Mogan is een prachtig plaatsje. Ook een “ritje” met de Yellow Submarine is de moeite waard. Op Gran Canaria en met name ook Tenerife is het in het zuiden vaak beter weer dan in het Noorden. Geniet van de Spaanse omgeving, waar jullie nu zijn!

  Groeten

  Ben

 3. We liepen gisteren inderdaad langs de Yellow Submarine Ben en zagen er eentje onder water gaan. Wie weet een andere keer. Als onze familie hier blijft wonen komen we vast wel weer eens in de buurt.

 4. Nu snap je waarom wij ons thuis voelen in España – Andalucia (ons tweede woonland) aan de Costa del Sol. Saludos de Albert y Mara

 5. Zowel foto als filmpje gedownload om aan de kleinzoon te laten zien wanneer hij weer bij ons is.
  Brian felicidades met deze knoepert van een karper. Daarna teruggezet nemen wij aan.

 6. Inderdaad hebben we de karper weer teruggezet Albert! Ik had nog nooit zo’n grote zien worden binnen gehengeld.

Post Navigation