Vanmorgenvroeg startte ik de dag met een bezoekje aan de sportvelden van VV Barneveld omdat mijn neefje Michel met de E2 van DVS 33 uit Ermelo – waar ik ook jaren voetbalde – een uitwedstrijd in mijn dorp kwam spelen. De spannende wedstrijd werd met 3-4 gewonnen door Michel's DVS. Ik sprak nog wat meegereiste ouders uit Ermelo, waar ik 35 jaar woonde, langs de lijn. Ik was al heel lang niet meer op een voetbalveld bij een jeugdcompetitiewedstrijd geweest en was verbaasd dat men 7 tegen 7 speelt, niet aan buitenspel doet en fout ingooien kun je ook niet meer zoals vroeger toen ik zelf voetbalde. Vervolgens vertrok ik naar de Veronicadag 2011 in Hotel Lapershoek in Hilversum waar vroeger de studio's van de zeezender waren gehuisvest. Na Wilma te hebben afgezet in het centrum van Hilversum mengde ik mij onder de mannen met monomane trekken die alles wat met zeezenders te maken heeft leuk vinden. De Veronicadag is altijd vooral een dag van socializing, waar de radiodag in Amsterdam meer een gestructureerd programma heeft. Ik sprak veel bekenden maar miste ook wel een paar mensen die er meestal wel zijn. Het leuke van de Veronicadag is ook altijd dat de linnen- en plastictasjes van de fans met opnames weer opengaan en er van alles wordt uitgewisseld. Zo kreeg ik vandaag een grote stapel cassettes met opnames van Holland FM terug een een cdtje met digitale copietjes. Hier hoor je Jan van Zanten op Holland FM met de ochtendshow op 10 oktober 1994 tussen 7 en 8 uur.

                     

                                                                                    Michel keert terug van een mooie aktie

                     

                                                    The cast van de musical "Herinnert u zich deze nog" op de trap in Lapershoek

                     

                                                                            Quizmaster Erik de Zwart met technicus Ad Bouman

5 Thoughts on “Veronicadag 2011 in Lapershoek

  1. Douwe, bedankt voor je blog en de opname van Hudson. Ik ben er blij mee.

  2. Dag,dhr Dijkstra De veronicadag 2011 was super,
    gr Jos Van Leeuwen uit Utrecht-Nieuwegein

  3. hans on 18 april 2011 at 19:59 said:

    We gaan nog naar die musical eind mei maar daar heb ik minder vertrouwen in dan de gezelligheid van afgelopen zaterdag groet Hans

  4. Hoi Jos. Leuk je te hebben ontmoet afgelopen zaterdag in Hilversum Jos! Het was inderdaad super. Groet, Douwe

  5. Wij gaan ook later deze maand een keer. Lijkt me wel leuk, maar zaterdag was inderdaad ook gezellig!

Post Navigation