Zondagmorgen begon voor mij met de ontvangst van mijn (lekkere) verjaardagskado’s van Nicole en Marcel vooruitlopend op mijn 53e verjaardag aanstaande woensdag. Daarna uiteraard op weg naar DoorBrekers. Er werden 10 mensen gedoopt door onderdompeling. We zongen o.a. Groot is de Heer God almachtig, de vertaling van Hillsong’s "Glory".

Na de patat en snacks (dubbele in verband met mijn verjaardag) gingen we vliegeren op de Barneveldse Koewei. We namen een aantal vliegers mee die Wilma en ik vorig jaar op de Bund in Shanghai hebben gekocht en Marcel nam zijn eigen vlieger mee. Het touw hiervan zat helemaal door elkaar maar met engelengeduld wist Nicole het helemaal te ontwarren waarna ook Marcel’s vlieger de lucht inging.

                        

                                                                          De dames vliegeren

6 Thoughts on “(Verjaardags-)zondag met de kids

 1. Dit herkennen wij. Vanmiddag kregen wij een envelop in de bus met onze namen er op, maar op de kaart was niets geschreven. Dat wordt nog een klus om uit te vinden wie dit is.

  O.T. Kerstboom optuigen in de 50’s and 60’s is een item dat wij geplaatst hebben. Douwe heb jij daar nog speciale herinneringen aan? We vernemen het graag van je.
  Groeten Albert & Mara

 2. Arjen on 8 maart 2009 at 23:54 said:

  “Liep langs de Koewei en dacht, dat zijn van die Aziatische vliegers…” Leuk gezicht en het was er heerlijk weer voor.

 3. Leuk om te horen Arjen!

 4. Evert on 10 maart 2009 at 12:20 said:

  Alvast gefeliciteerd Douwe! Een prettige verjaardag, al heb je de eerste geneugten alvast mogen ondergaan. Na mijn terugkomst op 29/3 moeten we maar eens even snel afspreken!

  Groet,

  Evert

 5. Dank Evert. Veel plezier op Cuba. Ik heb er een keer een tussenlanding gemaakt op weg naar Mexico. Moesten we 1,5 uur extra wachten omdat men de brandstofslang niet meer loskreeg. Uit het raampje van de Boeing leek het net Oost-Europa in de jaren 70. Ik ben persoonlijk dus klaar met het land, maar hoop van jou andere enthousiaste verhalen te horen. Laten we inderdaad maar snel eens afspreken in april.

 6. Gerard (sr) on 10 maart 2009 at 21:55 said:

  Hai Douwe,

  Alvast gefeliciteerd, met je verjaardag wel een paar uur te vroeg…
  Ik wens je nog veel gezonde en gelukkige jaren samen met Wilma aan je zijde.

  Groeten van Gerard ( sr )
  En het gebak hou ik nog wel te goed!!!

Post Navigation