Vaderdag 2009 begon voor mij al op zaterdagmorgen toen de postbode een leuke vaderdagkaart van Danielle, Nathalie en Joris door de brievenbus deed.

                                                               

                                                                               Het begin van vaderdag 2009

Zondag kwamen Nicole en Marcel aan boord voor vaderdag en gingen we eerst natuurlijk naar DoorBrekers. Daarna kwamen de door Nicole en Marcel uitgenodigde vrienden en vriendinnen van school en DoorBrekers gezellig bij ons in de tuin bbq-en. De inderhaast opgezette partytent leek aanvankelijk weinig dienst te hoeven doen maar dat veranderde bij een enorme hoosbui die over Barneveld trok. De jeugd trok zich terug in het tuinhuisje en de bbq-spullen stonden mooi droog onder de tent. Gelukkig verbeterde het weer weer snel. Aan het eind van de middag kreeg ik van Nicole lekkere After Eight Mint chocolats en van Marcel een prachtige foto van hemzelf.

                        

                                                                                       De bbq in volle gang!

                                                                         

                                                                                           Marcel’s vaderdagkado

4 Thoughts on “Vaderdag 2009

 1. Het klinkt alsof je opgelucht bent dat je die vrouw kwijt bent. Liever kwijt dan rijk is toch het gezegde, maar zoals je zelf schrijft het blijft de moeder van jouw kinderen. Gelukkig is er een nieuwe liefde in je leven gekomen, die ook nog eens twee volwassen dochters met zich meenam.
  Helaas pindakaas Douwe, we zijn weer terug in Nederland. Gelukkig werkt het weer aardig mee om ons gauw weer thuis te voelen in die “dolfijne” stad.
  We gaan vanmiddag met de MGB rijden. Willen we ook nog eens jouw kant op doen en dan een bakkie komen drinken. Zou je dat wel leuk vinden? Laat het eens weten. We bellen of mailen wel van tevoren.
  Saludos de Mara y Albert

 2. 7 jaar was slechts een statistisch gegeven.

  Jullie mogen altijd deze kant opkomen voor een versnapering. Ik ga nu in de zon zitten, ben net terug uit Hilversum van de Veronicadag!

 3. de dochter on 26 april 2009 at 20:32 said:

  mijn moeder is anders wel de liefste die ik me maar kan bedenken!!!!

 4. Super, dat je dat vindt!

Post Navigation