Afgelopen zaterdag stond in de Barneveldse Krant onder de titel "Spring: opbloei van de huid" een artikel over het van start gaan van schoonheids- en voetverzorgingssalon "Spring", een aktiviteit van mijn huidige ex die ik hier in het kader van de vrije nieuwsgaring vermeld. Leuke naam met mogelijk een achterliggende gedachte. "Spring"  betekent lente (een nieuwe start). Toen wij ons huis – waar ik nu alleen in woon – lieten bouwen hadden we (om meerdere redenen) de gedachte om het de naam "Printemps" te geven, het Franse woord voor lente. Waarom het daar nooit van is gekomen weet ik eigenlijk niet eens meer. Ik hoop voor Ada dat het een succes wordt, aan haar grondige voorbereiding zal het in ieder geval niet liggen.

10 Thoughts on “Spring

 1. Het mag van mij…
  We zijn dan cker van de partij!! šŸ˜‰

 2. Kijk, de eerste kaarten zijn al in een paar minuten verkocht!

 3. ach de kuip afhuren… is heel simpel hoor… maar dan…

 4. Klopt helemaal Huub. Enige detail is dat je een paar ton Euri meeneemt of voor garant staat.

 5. Is wel een leuke uitdaging. vr.gr.anne

 6. Douwe man.

  kijk dit is nu groot durven denken en de Heer vertrouwen, ik ga mee in dit verhaal en we zitten al snel om te tafel.
  de Kuip mensen stel je dat toch eens voor.

  we gaan ervoor en ik heb geloof voor dit gebeuren.

  dank voor visie en geloof, lets go!!!!!!!!!!!!!!

 7. 31 mei 2008 Willem! Steeds meer enthousiaste mensen sluiten zich aan. Goed dat we elkaar snel treffen. Ik kijk er naar uit.

 8. het stadion van “Geen woorden maar daden” dat beloofd wat !! ik ga vast voor de deur liggen !!

 9. Rob de graaf on 25 oktober 2006 at 00:48 said:

  Hi Douwe,

  Mijn berichtje WEER weg gehaald, jammer, lucky boy dat je na je scheiding in dat mooie huis mocht blijven wonen!!! en je ex je niet verplichte de tent te verkopen.

  Rob

 10. Ik begrijp je niet hoor Rob. Ik heb geen bericht van je weggehaald en zou niet weten wat mijn ex er tegen had moeten doen dat ik haar heb uitkocht, was gewoon standaard procedure, waar ze geen probleem mee had maar toch niet had kunnen verhinderen.

Post Navigation