Afgelopen avond ging ik naar het Sonrise gospel gala in de WRZV hallen in Zwolle. Voor de eerste keer als vrijwilliger voor World Vision . Om acht uur trapte Gerald Troost met zijn band af. Ik kende hem alleen van naam maar hoorde hem nu voor de eerste keer. Ik moest denken aan Marco Borsato maar dan met (meer) zinvolle teksten. Daarna trad het koor Euphonion Singers op dat mij niet kon bekoren (let op de woordspeling), daarna was het pauze en vervolgens was er een optreden van dansgroepTriple-G, wat ik miste doordat ik in de andere zaal met wat mensen zat te kletsen. Daarna het hoogtepunt van de avond: het fantastische optreden van Kees Kraayenoord en zijn band (ja, alweer). Doordat het programma al flink was uitgelopen werd Kees op een gegeven moment min of meer letterlijk van het podium gejaagd want de tent moest dicht. Beetje bizar. Een van de backing-vocals van Kees’, Susanne Fields, heeft inmiddels een eigen CD uitgebracht met als titel “All of this is really me” die ik heb gekocht. In “onze” World Vision stand voerde Kees nog een aantal gesprekken en signeerde hij voor velen zijn prachtige CD’s “This is my cry” en “Broken”.

Susanna Fields signeert haar CD voor mij

14 Thoughts on “Sonrise

 1. Deirdre on 9 september 2005 at 21:48 said:

  Mooie vogel

 2. Een zinvolle avond Douwe, hoe beviel het werk voor WV?

  vr.gr.anne

 3. Was leuk Anne, maar we hadden een beetje pech in de zin dat Kees na de pauze optrad, dus niet zijn Worldvision oproep voor de pauze kon plaatsen. Kees vond dit zelf ook een nadeel maar zei terecht dat hij natuurlijk geen andere artiesten voor de voeten kan lopen. Daarom deed hij met Linda Wagenmakers (toen wij in Veenendaal waren) een gezamenlijk lied en zijn oproep voor de pauze.

 4. Robbert on 2 november 2005 at 19:21 said:

  Tja met Susanna erbij is het wel aangenaam zo te zien

 5. Je zult haar 11 maart 2006 in levende lijve ontmoeten!

 6. Robbert on 3 november 2005 at 07:23 said:

  Wow!!

 7. Martine on 4 november 2005 at 00:42 said:

  Ff voor de duidelijkheid: de linkse is Suzanne hea?! Haha!!
  De ander ben IK!!!
  Maar leuke site Douwe! Kijk best regelmatig ff of er iets nieuws op staat. Echt leuk! 😀
  Nou ik spreek je nog!!
  Groetjes Martine! 8)

 8. Okay Martine. Leuk dat je reageert. We houden zeker contact. Ik heb net vanavond het contract getekend voor 11 maart. Ik moest eerst gisteren bij de zaaleigenaar nog van alles checken voor Willem over Ampéres en Volts.

 9. Hey Douwe,

  door alle drukte had ik nog niet eerder op je site gekeken, ga ik toch meer doen, coole site Douwe.
  zoals je wel weet gaan we niet veel meer optreden dit jaar en is het een heel goed jaar geweest, veel optredens en zo vee fantastische avonden gehad.
  vanaf mijn kant alvast geweldige feestdagen en heel goed en vooral gezegent 2006 voor jou en je familie.
  we zien elkaar snel weer.

  grts en zegen

  Willem Diepeveen
  manager Kees Kraayenoord 😉

 10. Bedankt Willem. We zien elkaar zeker de 17e weer in Zwolle bij Christmas Forever! Ook voor jou en de jouwen, goede, gezegende, fijne feestdagen! Fantastisch dat ik jullie het afgelopen jaar heb leren kennen.

 11. Heyy Douwe,

  leuke sit heb je..!! En wat een eer K’s op je verjaardag, haha!! 🙂
  maar het was een toffe avond de 29e..!! Ik heb op mjin site ook nog foto’s staan dus als je ze wilt zien kom gerust es langs zal ik zeggen..!! 😉
  K’s is echt goed samen met z’n band..!! Ken em ook al langer maar ’t blijft gaaf..!!
  Alvast veel plezier de 17e!! ( ik ga ook 😉 )
  Groetjes, Anja

 12. Mooi site Anja. Inderdaad te gek dat Kees op mijn 50e verjaardagsfeest komt spelen, terwijl het ook zijn eigen verjaardag is en van zijn oudste dochtertje die 9 wordt.

 13. Dankje..!! Ja is voor hem ook vast wel speciaal..!!
  zaterdag weer naar em toe… heb dr zin in..!!

 14. Leuk, ik ben er zaterdag ook!

Post Navigation