Afgelopen avond met Joram nog een keer naar Reuben Morgan geweest die we afgelopen zaterdag al zagen bij Calling All Nations. We troffen gelijk Bianca en Andre waar we zaterdag ook mee optrokken. Reuben tourt door Europa en speelt bijna elke dag in een ander land waaronder deze avond in Zelhem op de Betteld. Het openingsnummer was het fantastische Hear Our Praises.

                        

                                                     Reuben Morgan in Zelhem

Het was een feest van herkenning door de nummers die hij ook in Berlijn speelde zoals "Lord I give you my heart" waarvan je hier een filmpje ziet. Na afloop kocht ik zijn CD "World Through Your Eyes" waar een bonus CD bijzat met al zijn grote successen en een T-shirt van Sun Child Project, een organisatie van hulpbehoevende kinderen in Zuid-Afrika die Reuben ondersteunt. Met z’n vieren (drijfnat) besloten we naar afloop nog een biertje te gaan drinken en hoopvol zette ik mijn navigatie – in dit deel van Nederland waar zelfs KPN geen ontvangst meer heeft – met een gok op de "Dorpsstraat in Zelhem". We kwamen in Halle o.a.p. waar we op en terrasje een vaasje Glolsch dronken en daarna, met de gekochte CD op hoog volume, huiswaarts keerden. Vanavond speelt Reuben Morgan in Stuttgart, morgen en maandag in Zweden en dinsdag aan de Bodensee in Zuid-Duitsland. Gaan we nog een keer?

9 Thoughts on “Reuben Morgan

 1. Vanmorgen hebben weer veel jongeren belijdenis gedaan. vr.gr.anne

 2. halleluja!

 3. met eerste pinksterdag weer eens op een bootje geweest… zie mijn loggie maar… wel even terug gedacht aan het rem-toggie…

 4. Klopt Hans, Hallelujah is ook een nummer van Brian Doerksen, luister naar de link bij dit bericht.

 5. joram on 22 juli 2006 at 12:11 said:

  ..en daar sluit ik mij geheel bij aan!
  Het was een top avond, en niet te vergeten was het hoogtepunt van de avond het terras in Halle!

  wanneer vliegen we naar Zweden?

  bless everyone!

  Joram

 6. bianca on 22 juli 2006 at 22:39 said:

  Het concert was inderdaad ontzettend gaaf… Een mooie, hete avond om met z’n allen God te loven. De sfeer was geweldig en ik had meteen het ‘hallelujagevoel’, ondanks dat ik ontzettend moe was van Praag. Maar uhm… Joram… Waarom vond je het terras in Halle het hoogtepunt van de avond? Door de lekkere Glolsch? (Douwe-spelling)En ik dacht dat we naar Zuid-Duitsland gingen ipv Zweden! Of doen we het gewoon allebei šŸ˜‰

 7. leendert on 27 juli 2006 at 19:25 said:

  Het lijkt wel of je steeds fanatieker naar religieuze ‘pop’ voorstellingen gaat.

  Voor een zeezenderadept moet Zelhem je toch ook op een andere manier hebben kunnen ‘opwinden’?

  Ben benieuwd of er een grote’ding, ding’ gaat rinkelen…

 8. Je bedoelt vast dat Gert-Jan Smit van Radio Monique uit Zelhem kwam Leendert! “Opwinden” is een groot woord als dit het juiste antwoord mocht zijn.

 9. leendert on 30 juli 2006 at 11:38 said:

  Inderdaad Douwe !

  All’s well that starts well,start with Threemaster productions, Postbus 65 7020 AB Zelhem.

  Het bedrijf(je) van Gert-Jan Smit die al ten tijde van Caroline de dominees binnenhaalde en lekker heeft kunnen eten van de verkoop van de reclames waar hij 15-20 procent commissie pakte.

  ‘opwinden’ is natuurlijk een groot woord,maar het had gekund…

Post Navigation