Zojuist heb ik mij opgegeven voor de Q-Santa-Run van Q-Music vrijdag aanstaande in Rotterdam. Inmiddels heeft Wilma zick ook opgegeven!

Q-music organiseert voor de eerste keer in Nederland de Q-Santa-Run. Deze kerstmannenloop wordt al in andere grote steden georganiseerd zoals Sydney, Milaan, Londen, Las Vegas en Antwerpen: het is daar een jaarlijks terugkerend succes. Op dit moment hebben al ruim 1500 luisteraars zich aangemeld om met de allereerste Q-Santa-Run mee te lopen.

De vijf kilometer wordt afgelegd in kerstmannenpak en start aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Het startschot van de loop wordt rond 17.00 uur gegeven door sprintlegende Nelli Cooman.

Mensen vragen mij inmiddels: "Is het voor arme kinderen" of is het voor "die DoorBrekers" maar HET IS GEWOON VOOR DE LOL!

                         

                         

                         

Het was reuze gezellig bij de Q-Santa-Run die er inmiddels opzit. Hier zie je een filmpje. Ik had het advies opgevolgd om een vuilniszak tussen mijn kledinglagen te doen waardoor het totaal niet koud was. Wilma en ik hebben in ieder geval mooie pakken voor Doorbrekers-on-ice morgen.

Comments are closed.

Post Navigation