Vanmorgen had ik een laatste evaluatiegesprek op Meerkanten over een van mijn kinderen die dit jaar beiden hun therapie succesvol hebben afgesloten. En dat betekent dat ik de aanstaande kerstdagen voor het eerst na 25 jaar (jaja) in ga zonder afspraak in mijn agenda voor het nieuwe jaar met een psychiater, psycholoog, relatietherapeut, groepstherapeut, ouderbegeleider, sociaal psychiatrisch verpleegkundige of wat voor hulpverlener voor welk gezinslid dan ook. Een heerlijk gevoel!

Van het fantastische concert van Kees Kraayenoord van afgelopen zaterdag in Veenendaal zijn we in de kerstsfeer geraakt zodat ik gisteravond maar eens mijn kerstjingle voor 2007 voor mijn website heb gemaakt, die je nu hoort als je mijn website opstart. Een waardig opvolger van de versies van 2005 en 2006 zou ik zo zeggen. Dus laat de kerst maar komen. Maar eerst gaan we zaterdag met DoorBrekers nog genieten van DoorBrekers-on-ice op de Koewei in Barneveld.

8 Thoughts on “Kerst 2007, helpers weg

 1. Leuk gedaan Douwe,
  ik heb dus niks gemist. Maar ik was ook niet uitgenodigd. Terecht, want het ging niet over “mijn” Veronica.
  Maar wel leuk dat ook over dat andere Veronica nu ook een boek is.

  Juul

 2. Hi Douwe,

  Erg leuk!!! heb jij de filmpjes ook in avi formaat, met het mov formaat klink het erg stotterend op mijn computer.

  Groetjes
  Rob

 3. Moet je hem eerst downloaden Rob en dan (opnieuw) afspelen.

 4. Ben Meijering on 11 oktober 2007 at 18:06 said:

  Leuk filmpje, Douwe. Zo te zien heb je ’t editen van video behoorlijk onder controle. M’n complimenten

  Groeten

  Ben

 5. Control C Control V Ben. Lig je al in de zon met je Inge?

 6. Ben Meijering on 12 oktober 2007 at 19:13 said:

  Hi Douwe,

  Ctrl C, Ctrl V, is inderdaad een hele slimme manier van editen :-))

  Ja, we liggen al in de zon, het idee van herfst is inmiddels helemaal weg, de zomer is weer terug :-)))

  Jullie gaan over een week, alvast veel plezier gewenst!

  Groeten

  Ben

 7. Veel plezier verder in de zon! Inderdaad gaan wij volgende week -in de herfstvakantie – naar Oostenrijk om lekker te wandelen.

 8. Ha Douwe,

  Leuk filmpje,je hebt het editen van video behoorlijk onder de knie, beter dan ik.

  vr.gr.anne

Post Navigation