Paaszondag ging ik met Wilma, Nicole en Marcel naar de allereerste dienst van DoorBrekers in de Veluwehal. Vervolgens vierden we Marcel zijn 8e verjaardag bij mij met veel bezoek van jong en oud. De tafeltennistafel was de hele dag in gebruik, onder aanvoering van Nicole.

                         

                                                       De jarige met zijn feesttaart

                         

                                                  Nicole verslaat haar opa met 21-11

Tweede Paasdag zaten Wilma en ik lekker in de tuin. Buurman Stefan de Vogel maakte een aantal foto’s waar we er eentje uit kiezen voor de liturgie van onze inzegeningsdienst op 12 mei. In de loop van de middag reden we naar Utrecht om Wilma’s op Goede Vrijdag geboren nichtje Indira te gaan bewonderen. Na een uur rijden om files te ontwijken kwamen we weer bij een bord "Barneveld 8 kilometer". Hilariteit alom dus. Maar na zo’n twee uur bereikten we toch de gelukkige familie. Ondanks het feit dat Wilma op professionele wijze in no time een poepluier verschoonde voorspel ik toch alvast dat ons aanstaande huwelijk hoogst waarschijnlijk kinderloos zal blijven.

                         

                                             Wilma verschoont haar pasgeboren nichtje

3 Thoughts on “Paasweekend

 1. Blijf een lullo natuurlijk…tjaa je moet maar op deze manier aan de kost moeten komen! Maar goed de beste man heeft die week weer genoeg bonnen uitgeschreven, hij doet ook zijn werk maar šŸ™‚

 2. Gert Cardol on 16 februari 2007 at 21:37 said:

  ik dacht dat de parkeerbon was ingetrokken vanwege je status waar je momenteel in verkeert. het is de overheid niet te doen om werklozen extra te belasten. een vorm van lastenverlichting dus. Ik kan Balkenende melden dat het programma lastenverlichting aan (soorten) burgers inderdaad zijn vruchten gaat afwerpen.

 3. Hallo Douwe,

  Marcel is wel verwent met een mooie taart, het weer werkte gelukkig mee.
  Trouwens je gaat me toch niet vertellen dan tomtom je de verkeerde weg heeft gewezen.
  vr.gr.anne

Post Navigation