Terwijl het vandaag weer eens "open huis dag" is in Nederland viel bij ons vanmorgen het Aanslagbiljet Gemeentebelastingen van de gemeente Zuidplas, waar Nieuwerkerk aan den IJssel tegenwoordig onder valt, op de mat. Onbeschaamd is de WOZ-waarde van Wilma haar huis weer verhoogd terwijl er in de regio geen huis wordt verkocht en landelijk de huizenprijzen dalen. Je moet maar durven! Gelukkig hebben wij er na 1 juli geen last meer van want die vrijdag zit Wilma bij de notaris voor de overdracht van haar woning aan nieuwe eigenaren, die enige tijd geleden na een jaar van doodse stilte zich meldden. Na het gladstrijken van wat laatste plooien is de zaak nu definitief beklonken.

                                        

                                                                                       Verkocht!

12 Thoughts on ““Open huis dag”

 1. Bert zelf on 24 januari 2011 at 09:51 said:

  Hij is weer fijn Douwe !
  Niet te veel sneeuw happen daar !

 2. Anjo Kroontje on 24 januari 2011 at 11:10 said:

  bedankt voor dit mooie stukje herinnering

 3. Prachtig en dank, Douwe.

 4. Frans Hamelink on 26 januari 2011 at 00:03 said:

  Hartelijk dank.

  Frans

 5. Graag gedaan heren. Inmiddels 150 keer gedownload!

 6. Bedankt Douwe
  Groet Rob

 7. hoedt marnik on 26 januari 2011 at 22:02 said:

  dank douwe
  grtjes marnik

 8. harrie limpens on 29 januari 2011 at 15:25 said:

  beste douwe super dat u dat u dat oude gevoel nog laat leven ben een grote zeezenderfan uit maastricht laast was nog bij mij op bezoek leon balmakers van miamigo die woondt vlak bij mij die kon zijn ogen niet geloven hoeveel spullen ik heb van miamigo en van de anderen zeezenders ik heb alles van bandjes op cd en mp3 laten zetten plus nog eens hoeveel vidio banden ik nog heb en veel dvd,s hij hadt mij gevraag om ook mee te doen om miamigo gold laten door te gaan maar dat moeten we zelf doen maar ik krijg niet veel mailen die mee willen doen ik heb hem ook gezegt hij kan de spullen komen halen want ik heb de hele top 40 uit plaja met bart van leeuwen dan nog 45 uur hugo muelenhof 45 uur ferry eden jingels van vroeger en nog veel meer van miamigo dan nog van noord zee de top 50 met joost en nog heel veel meer van al de zenders die op zee lagen en veel van uit de studio aan land ik hoop dat u eens contact met mij wilt op nemen groet harrie limpens uit maastricht

 9. Dan moet je me even een mailtje sturen Harrie, dan heb ik je mailadres.

 10. En voor een prijs die voor Wilma acceptabel was? Of moest er vanwege de crisis water bij de wijn gedaan worden. Hoe lang stond het huis trouwens te koop? Gelukkig zijn jullie vanaf 1 juli a.s. van alle zorgen af.
  FELICIDADES dat mag toch wel!
  Saludos
  Albert y Mara

 11. Voor bijna de vraagprijs nadat we al wat biedingen hadden afgewezen die we volgens onze makelaar gelijk hadden moeten accepteren hebben we het na bijna drie jaar verkocht. Maar Danielle woonde er lekker in en we verhuurden kamers. Al met al goed afgelopen!

 12. rene on 27 maart 2011 at 00:26 said:

  mooi Douwe Wilma ook zeker blij
  goede reden om het ergens te gaan vieren.

  Goed dat je eigen wijze was gevolgd en de makelaar het bij het verkeerde eind had

Post Navigation