Na terugkomst uit Londen haalde ik vrijdagavond mijn IPad 2, die ik van Wilma voor mijn 55e verjaardag kreeg, op bij Dixons. Het filiaal in Barneveld had er twintig geleverd gekregen en meer dan veertig mensen moeten teleurstellen. Zaterdag liet ik er een simkaart van KPN in plaatsen, die maandag werd geactiveerd. Zelfs in de preek zondag haalde mijn pastor van DoorBrekers de komst van deze nieuwe IPAD aan. Om mij heen zaten de nodige mensen met het instapmodelletje. Omdat ik nog niets van Apple bezit helpen veel mensen die hem ook wel even willen zien mij op weg. Dus de nodige apps zijn al gedownload zoals Bloomberg voor de koersen en de Bijbel (NBG 1951) voor leesplezier. Inmiddels zit Wilma hem uit te proberen op de bank!

2 Thoughts on “Mooi speeltje, die nieuwe Apple I-PAD 64 GB G2 3G+WIFI

 1. Apple is a way of life. Vraag dat maar aan je vriend Juul.
  Hij wil je vast wel helpen met software.
  Saludos
  Albert

  P.S. We zitten weer in Spanje waar de lente soms zomers aanvoelt.

 2. nathalie on 30 maart 2011 at 11:22 said:

  hoi douwe,
  foto?
  groetjes

Post Navigation