Donderdagmiddag hebben we de camping in Die verlaten. Doordat het ’s nacht nog flink had geregend duurde het vertrek wat langer dan geplanned, maar na afscheid te hebben genomen van Bert en Els zaten we om ca 13.30 uur in de auto. Zowel via de Autoroute als via de Route Napoleone duurt de rit circa vier uur. We kozen voor de laatste, 120 kilometer korter maar dwars door de bergen. Onderweg draaiden we de eveneens vier uur durende Top 50 van Radio Noordzee Internationaal van 22 juli 1972 die Ben Meijering deze weken draait op de locale radio in Bunschoten. Na een plaspauze op een parkeerplaats in de bergen dansten we op nummer 5, Rock and Roll van Gary Glitter, de spieren weer soepel tot vermaak van de langsrijdende automobisten. Rond 19.00 arriveerden we bij Marjo en Leendert Vingerling in Vallauris waar we zeer gastvrij werden ontvangen. Leendert ken ik van het zeezendergebeuren en vorig jaar ontmoetten we elkaar toe ik op 3 mei met Nicole en Marcel een dagje naar de Cote d’Azur was zoals te zien in deze weblog van toen. Na een heerlijke maaltijd en lang natafelen gingen we om 01.30 uur naar bed. Inmiddels hebben we het vrijdagmorgenontbijt weer achter de kiezen en dobbert Wilma heerlijk in het zwembad.

                         

                                                    Life is boring

3 Thoughts on “Naar de Cote d’Azur

 1. Doe Leendert de groeten! Maar…je ging toch kamperen… je zit toch niet illegaal bij Leendert? Dat is vals spel…kamperen is kamperen!

  Groetjes Hans

 2. Ben Meijering on 20 augustus 2007 at 20:11 said:

  Zo heb ik toch nog voor wat entertainment gezorgd tijdens jullie vakantie :-))

  Nog een prettige vakantie verder, hier regent ’t op dit moment en ik loop al ruim een week met een verkoudheid die ik niet kwijt kan raken :-((

  Groeten

  Ben

 3. sarah on 18 maart 2010 at 17:53 said:

  wat zou ik kunnen maken voor vaderdag?

Post Navigation