Vandaag reisde ik met vriend Piet van de Beek van het succesvolle florerende Barneveldse vleeswarenbedrijf First Selection op zijn uitnodiging naar Keulen in Mofrika. We bezochten in de Koelnmesse de “Anuga, the most important trade fair for the world of food & beverages” Patrick, die op korte termijn vleesactiviteiten gaat ontplooien wachtte ons op en gedrie├źn trokken we op. Terwijl we bij een Belgisch vleeswarenbedrijf stonden te praten schoof minister Cees Veerman voorbij omgeven door media inclusief Tineke Verburg. Ik adviseerde Piet om naast de minister te gaan staan zodat ik een foto voor mijn web-log zou kunnen maken waarbij mijn bezoekers zich zouden afvragen wie ook weer die man naast Piet van de Beek toch was? Maar na enige aarzeling won Piet’s bescheidenheid het van zijn ego. Vervolgens bezochten we het Spaanse Tello waarvan Piet veel importeert. Rond een uur of vier vetrokken we weer naar Barneveld waar we nog even ter afsluiting dineerden in een locale gelegenheid.

Minister Veerman schuift voorbij Piet overlegt met mw Prado Flores van het Spaanse Tello

12 Thoughts on “Naar de Anuga-beurs in Keulen

 1. Al is mijn weg vol gevaren, u houdt mij in leven,
  u verdedigt mij tegen de woede van mijn vijanden,
  uw rechterhand brengt mij redding.
  8 De HEER zal mij altijd beschermen.
  HEER, uw trouw duurt eeuwig,
  laat het werk van uw handen niet los

 2. Als de Here de stad niet bewaakt, tevergeefs waken de wachters, als de Here Here het huis niet bouwtde tevergeefs werken de bouwlieden eraan

 3. kan het zijn dat je in de middag door de stad in zwolle liep…???
  Zag iemand die erg op je leek langs lopen… kan dat of…
  en ondanks ons meningsverschil was je zeker welkom geweest om langs te komen dus…

 4. Nee, kan ik niet zijn geweest Huub. Mijn TomTom bracht mij rechtstreeks naar de kerk annex feestzaal. Volgende keer kom ik wat pakjes Davenport bij je kopen voor mijn vriendin.

 5. top, houd ik je aan maar… klein probleempje, we hebben alles maar geen Davenport… sorry…

 6. In het kader van “Men moet de ander uitnemender achten dan zichzelf” zou ik het woord “Mofrika” veranderen door het woord “Duitsland”.

 7. Journalistieke vrijheid Dick. Eerst de fiets van mijn opa terug!

 8. piet van de beek on 11 oktober 2005 at 10:07 said:

  ha die douwe prado vanochtend gesproken ik zal haar jou website door mailen zodat ze zichzelf kan zien op het web
  op 23 aug wordt ik kennis genoemt
  op 13 sep kerkvriend
  op 10 okt vriend
  ik ben benieuwd hoe dat over een jaar is
  by the way de fiscus kan precies uitrekenen hoeveel
  loon bel en boete je nog verschuldigt ben middels het huisschilderen
  als ze wbmails lezen

 9. Mijn huis schilderen was een vriendendienst. De schilder was ook tijdig gepromoveerd van kennis tot vriend!

 10. Mofrika gewoon zo houden hoor, eerst de radio terug van mijn moeder!

 11. ik zou me schamen als ik mofrika gebruik. Kom Douwe ze hebben jou toch niets gedaan en je bezoekt het land ook nog

  Hans Knot, die wel een achternaam heeft en gebruikt! Daar kan die van Dijk nog een puntje aan zuigen

 12. Ze hebben mij de wereldbeker ontnomen op zondag 7 juli 1974 Hans.

Post Navigation