Vandaag – woensdag -stuurde ik een mail aan dhr Ad Scheepbouwer, voorzitter van de Raad van Bestuur van KPN.

Geachte heer Scheepbouwer,

Onlangs zag ik uw optreden in een actualiteitenrubriek en was onder de indruk van uw visie en daadkracht. Vandaar dat ik mij teneinde raad rechtstreeks tot u wend.

Sinds maandag 18 oktober hebben wij in ons huis aan de Vinkendaal 12 te Nieuwerkerk aan den IJssel plotseling geen telefoon (KPN) en geen internet (HETNET) meer. Ruim drie weken dus inmiddels. Er is helaas werkelijk niemand in de KPN organisatie die kan zeggen hoe en wanneer dit wordt opgelost. Het telefoonnummer is (beter "was") 0180-310353. Ik zal u de antwoorden die wij van de helpdesk(s) als reacties kregen besparen. Ik reken op uw snelle oplossing.

Met vriendelijke groet,

Douwe Dijkstra Vinkendaal 12 2914 EN NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL Tel: 0622380680 (Simyo, ook KPN)

Vervolg:

Vanmorgen – donderdag – werd ik om 09.00 uur gelijk gebeld door KPN Amsterdam inzake mijn mail aan de heer Scheepbouwer. Waarschijnlijk heeft de heer Scheepbouwer dus bij aankomst op kantoor alles aan de kant gelegd om ons probleem op te lossen. Er zou vandaag nog iemand naar de centrale waar onze aansluiting op zit aangesloten gaan om het probleem op te lossen. Wij wachten af!

Vrijdagmorgen bel ik weer naar mijn contactpersoon bij KPN. Die is er niet tot dinsdag. Zijn collega "denkt dat men er wel mee bezig is". Ik laat hem weten dat ik dit weekend de hele KPN Raad van Bestuur maar een mail stuur als we weer een weekend zonder telefoon en internet zitten. De man zegt met een onzekere stem: "dat zou uw keuze kunnen zijn". Vrijdagmiddag word ik dan toch weer gebeld dat er zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur een monteur langskomt. Ik moet er wel weer speciaal voor uit Barneveld naar Nieuwerkerk aan den IJssel maar wie weet!

HET WERKT WEER!

18 Thoughts on “Mail aan dhr. Scheepbouwer C.E.O. KPN

 1. Hoi Douwe, bedankt weer voor deze download. Ik heb bij deze opnames gemengde gevoelens. Het enteren van het schip is natuurlijk piraterij van de eerste orde. Aan de andere kant was in die tijd de zeezender periode eigenlijk al voorbij, de commercieele radio begon legaal aan land. Ik vermoed zelf dat Radio 819 langzaam was uitgegaan als een nachtkaars, nu is het wel een waardig einde voor een zeezender, de entering.

 2. Filip on 21 augustus 2008 at 01:40 said:

  Dag Douwe, schitterend materiaal alweer maar het blijft een trieste aftocht. Ik sluit me wel aan bij de mening van Peter. De zeezenders behoorden tot het verleden en de commercialisering van de ether begon. Veronica gaf als publieke omroep het voorbeeld terwijl Sky en Radio 10 aan de weg timmerden. Hartelijk dank voor deze episode!

 3. H.D. de Boer on 4 september 2008 at 17:28 said:

  Douwe,

  Ja, ja weet nog goed. Zat toen achterhuis te schaken met een vriend. Zoals gewoonlijk stond de radio op 819! Kon het toen niet helemaal volgen wat er gaande was op de Ross.
  Nee! Maar ’s avonds in de diverse Journaals, wist ik meer… En de dagen erna stond er genoeg info in de landelijke Dagbladen! Volgens mij moet ik nog artikele daarover ergens in mijn plakboek hebben….

  Toch bedankt voor de download,

  Henk

 4. Ach ja… KPN. Volgens mij zijn de hoge heren van KPN nog niet eens in staat om de toiletten bij V&D te runnen.
  Zie ook: http://kpnwanprestatie.wordpress.com/klachten-kpn/
  Sterkte!
  Wim.

 5. Paul Voswinkel on 28 november 2008 at 11:01 said:

  3 weken! wij zitten al 2 maanden zonder telefoon en internet.
  1 maand van te voren opgegeven dat we gingen verhuizen keurig een brief thuis gekregen dat het op aangegeven datum ging gebeuren maar nee.
  oorzaak : was dat we opgebeld waren door één van hun call centre dames of wij goedkoper en sneller wilden internetten => natuurlijk wille wij dat
  gevolg : verhuisbericht er uit nieuw abonnement erin want ze hebben toegegeven dat ze maar één ding tegelijk kunnen.
  Daarna is het nog twee keer niet goed gegaan en hopelijk vandaag gaat het gebeuren ( vertrouwen is er nog niet )

 6. Hallo Douwe,

  Ik zit met een soort gelijk probleem, ik wilde mij KPN aansluiting opzeggen i.v.m. de overgang naar telfort maar nu heeft de dame van de kpn het kontract niet beeindigd maar er internetplus bellen van gemaakt.
  Dit speelt al een maand waardoor nu mijn gewone lijn aan het eind van de week niet meer gaat werken, want ze zetten het om naar internetplus bellen en het leuke is dat ik geen installatie pakket hebt gehad.

  Heb jij met jouw ervaring nog wat email adressen waar ik mijn klacht kan deponeren.
  Het Email adres van Scheepbouwer is ook goed.

  Groetjes
  Rob

 7. Hans Molman on 7 januari 2009 at 00:29 said:

  Hallo Douwe,

  Ik heb voor de zoveelste keer ook problemen met KPN.
  Vandaag werd ik zelfs gearresteerd wegens huisvredebreuk. En dat op een vraag om service te verlenen omdat ik al 3 x werd weggestuurd bij een KPN primafoon en businesscentrum.
  De mobiele telefoon was na 3 maanden defect, dus garantie en bovendien verzekerd voor 12,70 per maand.

  Ik wil die Raad van Bestuur nu ook maar eens gaan benaderen.

  Kan jij mij s.v.p. aan de mailadressen en zo helpen?

  Vast bedankt.

  Groet Hans

 8. Nienke on 4 februari 2009 at 12:48 said:

  Hallo allen,

  Ik heb een soortgelijk drama meegemaakt. In november 2008 zouden wij online gaan met Telfort (het stiekeme zusje), pas ruim 6 weken later waren we eindelijk online.
  Natuurlijk een klachtbrief gestuurd, waar ik uiteraard niets meer van gehoord heb.
  Het mooie komt nu: een paar weken geleden werd er geld van mijn rekening afgeschreven voor de maanden dat ik niet online was geweest. Dat heb ik direct teruggehaald en verhaal gehaald via het dure ‘service-nummer’. Daar afgesproken dat ik een aangepaste rekening zou krijgen. Vervolgens kreeg ik een herinnering. Goed, een overlap, dacht ik nog naief. Totdat ik gister ineens afgesloten was. Of ik wel heel snel even wilde betalen!! Nu net weer gebeld. De enige oplossing lijkt betalen voor iets wat ik niet gehad heb.
  Dat ga ik natuurlijk niet doen. Ik heb een vermoeden wat het emailadres van Ad is, maar zou u hem mij alsnog doen toekomen?

  Met vriendelijke groet,
  Nienke

 9. A.Post on 17 februari 2009 at 18:05 said:

  Beste Douwe,

  Ik wordt achterlijk van die klantenservice van KPN. Mag ik alsjeblieft het emailadres van mijnheer Scheepbouwer, klaarblijkelijk helpt dat.

  Met vriendelijke groet,

  Ary

 10. P.A. Steijn on 5 maart 2009 at 16:27 said:

  Hallo,

  Ik heb al maanden problemen met Telfort, er wordt niets gedaan met mijn vragen.
  Wie heeft voor mij het adres van de Raad van Bestuur van Telfort?
  Vriendelijke groeten,
  Ellen

 11. Alexander on 20 april 2009 at 11:19 said:

  Graag email adres van Ad Scheepbouwer om eveneens klacht te deponeren!

 12. mw. Quakernaat on 5 juni 2009 at 17:47 said:

  Hallo,

  Sinds maart 2009 probeer ik een contract te beindigen bij KPN ivm bedrijfsbeeindiging.
  Het betrof een gecombineerd contract/aanbieding voor een mobiele pinautomaat. Het ene deel voor de pin CCV en het andere deel voor de mobiele verbinding (KPN). Het deel voor de pin (CCV) kon zonder problemen direct worden opgezegd na overlegging uittreksel KvK. Het deel van KPN kon eerst niet opgezegd worden en nu na 3 maanden opeens wel, maar nu heb ik een rekening ontvangen met een afkoopsom ivm voortijdige beeindiging van maar liefst 297,00 euro excl. btw. Ik kan me eea nog voorstellen als ik zou overstappen naar een andere aanbieder. Kortom, ik had dus net zo goed het contract kunnen laten doorlopen, want dan was ik bijna net zoveel kwijt geweest. Verder zijn er ongelovelijk veel problemen met de klantenservice van KPN geweest.
  Ook ik zou graag eens de “klantenservice” voorbij willen gaan.
  Kunt u mij daarom helpen aan een post- of emailadres van een bestuurder van KPN of van de heer Scheepbouwer.

  Ik hoop op een reactie.

  Bij voorbaat dank en vriendelijke groet,

  C.Quakernaat

 13. Bettina on 15 juni 2009 at 10:50 said:

  Dag Douwe,
  Zou je mij ook het e-mailadres van Ad Scheepbouwer kunnen sturen?
  Ik zal het ellenlange ellende-verhaal wat ik heb meegemaakt niet uittypen, want dan typ ik morgen nog…
  Maar het is allemaal erg herkenbaar wat ik hier lees.
  Bedankt en groet,
  Bettina

 14. Desiree on 3 februari 2010 at 21:10 said:

  Beste Douwe,

  Graag ontvangen wij ook het Email adres van Ad Scheepbouwer, ik wordt helemaal gek van die “vriendelijke” helpdesk medewerkers die geen steek verder komen dan steeds weer een formuliertje invullen en intern versturen!

  Alvast bedankt en groeten, Desiree

 15. Rob Hunter on 8 februari 2010 at 13:29 said:

  Mijn ouders zitten al bijna 3 weken zondere telefoon.tv en internet.
  Ik heb inmiddels 2 brieven naar de Raad van Bestuur gestuurd en diverse mails naar infodesk@kpn.com.(dit is geen helpdesk maar voorzover ik kan na gaan wel een mailadres dicht bij de Raad van Bestuur).
  Na eerdere “zachte” toezeggingen dat het probleem afgelopen vrijdag zou zijn opgelost vastgesteld dat nu Maandag 8 februari het probleem nog steeds niet is opgelost.
  A.s. woensdag wordt het dus 3 weken.
  Vanmorgen weer telefonisch conctact gehad met klantenservice.
  De gesproken medewerker vond een storing van 3 weken wel meevallen.
  Daarna wederom mail naar infodesk gestuurd waar ik o.a. vertel dat ik dreig langs te komen op het hoofdkantoor met journalisten van de Telegraaf.
  Tot op dit moment nog geen reactie.

 16. KPNwanprestatie is verhuisd naar:
  http://opgelet.wordpress.com/

 17. Beste Douwe,

  Graag ontvangen wij ook het Email adres van Ad Scheepbouwer, ik wordt ook helemaal gek!

  Alvast bedankt en groeten,
  Jill

 18. j.c.v.dongen den helder on 20 oktober 2010 at 08:03 said:

  Ik zou ook de i mail van de heer scheepsbouwer wel eens willen hebben om hem flink de waarheid te vertellen.Ik zit nu in de ww dank zij deze klootzak na mij 34 jaar te hebben ingezet voor KPN.Hi boekte ons over drie jaar terug naar een ander bedrijf Nacap met ons werkpakket en werkgarantie voor vijf jaar.Na een jaar had hij bij ons al weer bijna al het werk weg gehaald waardoor er 188 mensen zijn ontslagen.Zo werkt deze saneerder en bijna al die mensen zijn nu werkeloos en bijna allemaal boven de vijftig , dus zo kom je van je ouder personeel af .Ik ben bijna 61 en een jaar van mijn vut wat ik nu mis loop dus grote KLOOTZAK als je dit leest dan heb je dit mooi gedaan .

Post Navigation