Vrijdagavond bezochten Wilma en ik voor World Vision het concert van Kees Kraayenoord en Band in Zwolle in de "Dichtbij God" tour. Door tijdgebrek – mijn tennislessen op vrijdagmiddag – hadden we geen tijd gehad om te eten maar Kees’ manager Willem Diepeveen nodigde ons uit voor een voortreffelijke nasimaaltijd met de band. Ik moet mijn mening van twee weken geleden toch een beetje bijstellen. Nu ik de nieuwe gezangen wat vaker hoor vallen ze meer in de smaak. Binnenkort wordt de nieuwe gezangen CD "Het is volbracht" opgenomen in Ede en met Pasen volgend jaar uitgebracht.

                        

                        

                                                                                       Kees Kraayenoord in Zwolle

2 Thoughts on “Kees Kraayenoord in Zwolle

  1. jaja Zwolle… daar gebeurt het dus weer… en niet even langs bij “vrien den” in de binnenstad dus…??? 🙂 😉 ;0

  2. Ik schreef al HUUB, “geen eens tijd om te eten” zo uit Barneveld naar de ring van Zwolle!

Post Navigation