Sinds Hemelvaartsdag logeert bij mij Herman de Parkiet voor een weekendje. De eigenaren van Herman hebben mij voorgedaan hoe Herman "alle eendjes zwemmen in het water" en de "Vogeltjesdans" fluit en dat deed hij ook hier bij mij thuis behalve wanneer ik mijn camera pakte. Ik dacht dat hij aan een fobie voor zingen in het openbaar zou lijden, tot vanmorgen. Op dit filmpje zie je hoe Herman er op de dag des Heeren op los zingt.

7 Thoughts on “Herman, de Parkiet

 1. HA, lego, dat is altijd een dankbaar cadeau. vr.gr.anne

 2. maar kan je hem zometeen niet even oranje spuiten… staat zo mooi bij het WK…

 3. Hester on 28 mei 2006 at 18:53 said:

  Ha,ha, die fobie ken ik…. maar dit klinkt prachtig! Wat gezellig, zo’n logee!
  Fijne zondagavond,
  Hester

 4. De dag des Heren is niet de zondag;
  de dag des Heren is de jongste dag.

 5. Ben Meijering on 1 juni 2006 at 23:38 said:

  Vrolijke kerel die Herman!

 6. Zeker Ben, misschien moet ik maar eens zo’n Parkiet in huis nemen want de goudvissen zijn wat stilletjes.

 7. Ben Meijering on 2 juni 2006 at 10:18 said:

  Misschien fluiten die goudvissen ook wel, maar kun je dat niet horen omdat ze in ’t water zitten. Maar goudvissen op een stokje in een kooi zetten lijkt me ook geen oplossing :-))

  Zou trouwens ook wel wat voor mij zijn zo’n parkiet, als ik dan spotjes/jingles in moet spreken kan de parkiet voor de “muziekbedjes” zorgen

Post Navigation