Maandagmiddag zijn we aangekomen in Guatemala City, de stad waar ieder etmaal 15 mensen worden vermoord. We verblijven in het Grand Tikal Futura Hotel. Morgen gaan we met een jeep een aantal uur rijden naar onze sponsorkinderen van World Vision in het oosten van Guatemala tegen de grens met Honduras. Donderdag vliegen we terug naar Mexico en zaterdagmorgen hopen we weer in Nederland te zijn.

Hieronder nog wat foto’s gemaakt voordat we Mexico verlieten.

                         

                                                Bezoek aan de Maya site in Ek Balam

                         

                                                       Flamingo’s in Rio Lagartos

4 Thoughts on “Guatemala

 1. henny schultz on 22 mei 2007 at 20:26 said:

  Hoi lief bruidspaar! Wat leuk, dat jullie in hetzelfde hotel zijn, als wij, toen wij in Guatemala waren, ziet er mooi uit he.
  Hoe gaat het in de wittebroodsweken? Geniet maar hoor, het is zo weer voorbij! Je zult een prachtige tijd hebben bij het bezoeken van jullie sponsorkinderen, maak heel veel foto’s he, en ik wil alle verhalen horen! Heel veel liefs en een dikke zoen, Henny en René ;-))

 2. Douwe Dijkstra on 23 mei 2007 at 21:12 said:

  Het bezoek was fantastisch en zeer indrukwekkend Henny. We zijn nu weer terug in het hotel en je hoort alle verhalen wel binnenkort.

 3. nick on 6 januari 2009 at 12:31 said:

  Nou, dat was dus een regelrecht waardeloos advies van Tostrams, niet ?

  Die gast heeft t nooit bij het rechte eind.

 4. Ja, waardeloos advies. Ik denk dat de AEX voorlopig voorzichtig verder omhoog gaat. Daarna gaan we nog een dipje maken onder de 240 en dan naar 350.

Post Navigation