Vandaag zijn we naar Cozumel, een eiland voor de kust van Playa del Carmen geweest. Met een jeep zijn we het eiland rondgereden. Eerst bezochten we een gebied met een aantal Maya tempels en daarna gingen we door naar de bounty-stranden. Tijdens de boottocht terug stak een fikse storm op. Veel mensen gingen naar binnen maar wij bleven met de diehearts buiten. Af en toe een fikse golf zout water over allen heen tot grote hilariteit.

                         

                                                 Met de jeep over Cozumel

10 Thoughts on “Cozumel

 1. Andre on 15 maart 2007 at 21:32 said:

  Dat lukt jullie natuurlijk nooit om maar 30 seconden te kussen, als jullie eenmaal beginnen… 🙂 Ben benieuwd of het een Talpa taart gaat worden… groetjes, Andre

 2. Nee, je hebt gelijk Andre. Laten we er dus maar van afzien om voor Pulpa TV op te treden.

 3. Ben Meijering on 16 maart 2007 at 02:48 said:

  Dit lijkt me wel wat voor jou, Douwe. Jij zoekt graag de publiciteit :-)). Wilma ken ik niet, dus of zij dit zo leuk zou vinden kan ik geen uitspraak over doen.

  Groeten vanaf een prachtig en lekker warm Curacao. Ik heb m’n eerste kontakt met de lokale radio al gemnaakt :-))

  Ben

 4. Hihi, POT – KETEL dus. Prettige vakantie verder samen met je Inge!

 5. Is toch altijd je droom geweest om op PULPA te komen? 🙂

 6. Ben Meijering on 16 maart 2007 at 22:36 said:

  Haha, nou de bal niet terugspelen, Douwe :-)))

  Volgens mij heeft Hans ’t wel goed gezien :-))

  Bedankt voor je vakantiewensen!

 7. Klopt Ben. Jij ziet goed dat Hans het goed gezien heeft. Voor Pulpa gaan we niet optreden. Of John de Mol Jr. moet nog een heel mooi RNI archief hebben dat we in ruil kunnen copieeren.

 8. Ben Meijering on 16 maart 2007 at 23:22 said:

  Homo huwelijken volgen ze nog niet zo te lezen, ze gaan ervan uit dat een van de partijen een jurk aantrekt. Tja, wat er allemaal al niet verzonnen wordt om het TV scherm te vullen. Vreemd eigenlijk dat men bij de radio heel weinig experimenteerd met vernieuwing en bij TV men niks anders doet. Gelukkig hoef ik ’t allemaal niet te zien, mar DJ op een radiostation hier op Curacao, ik denk niet dat ik lang hoefde na te denken :-)))

  Prettig weekend gewenst!

 9. Nou Ben, je schrijft “Homo huwelijken volgen ze nog niet zo te lezen, ze gaan ervan uit dat een van de partijen een jurk aantrekt.”, maar vanavond trouwden Harry en Fred als ik de Pulpa site bekijk, wat overigens niet uitsluit dat er eentje een jurk aanhad. Ik heb het niet gezien eerlijk gezegd. Maar solliciteer eens in Curacao. Alleen moet Inge dan zonder de boys en dat wordt een dilemma denk ik.

 10. Ben Meijering on 17 maart 2007 at 12:10 said:

  Misschien dan toch een idee om Talpa erop te wijzen dat hun e-mail sexistisch is, maw wat nu als geen van de partijen en jurk wil dragen.

  Goed opgemerkt mbt de boys, hoewel de oudste denk ik wel mee zou willen

Post Navigation