Vanavond vierden we de 80e verjaardag van mijn vader in restaurant Boshuis Drie na een borrel bij de Buurtjes. Op 28 april werd het feestje door familieomstandigheden uitgesteld, maar nu was het dan zover. Het werd een gezellige avond met al mijn broers en schoonzussen en ouders dus.

                         

                                                                        Tijd voor een Grand Dessert

                         

                                                                        Het feestvarken

2 Thoughts on “Feestje bij de Buurtjes – Boshuis Drie

  1. Douwe ik weet niet of je vader aan Internet doet? (ik ken mensen van 92 waar ik vaak mee mail!) Wens hem nog vele jaren in goede gezondheid!

  2. Ha Douwe,

    ik loop achter met de reactie’s.
    nog vanharte gefeliciteerd met je vader. oma

Post Navigation