"Gelukkig eigenlijk maar dat ik mijn huis nog niet heb verkocht" zei Wilma eerder deze de week. Ik denk "wat krijgen we nu, we willen er toch al acht maanden vanaf?" "Anders hadden we de opbrengst vast ergens in belegd en was nu helft verdampt". Ik denk dat ze gelijk heeft. Gelukkig heb ik zelf de meeste van mijn aandelen zonder verlies verkocht toe de AEX nog op circa 390 stond maar ING dat toen op 25 stond heb ik gehouden in de verwachting dat dat niet veel meer zou dalen. En toch staat dat aandeel nu net boven de 10 Euro. En zo zouden we de opbrengst van Wilma haar huis ook vast hebben belegd in iets wat redelijk save werd verondersteld. Maar dat blijkt nu niets meer te zijn. Ach, zo heb elk nadeel toch weer zijn voordeel.

                                                                        

3 Thoughts on “Elk nadeel heb zijn voordeel

  1. Tja..dit is toch weer het echte leven…die Leendert heeft het toch mooi vor elkaar!

  2. Debora on 23 juli 2008 at 20:56 said:

    Zo collega, jouw vakantie is goed begonnen zo te zien! Ligt er in ‘Barney’ ook zo’n zwembad klaar voor als ik kom eind augustus? šŸ˜‰

    groetjes! Debora

  3. De vakantie is goed verzorgt verlopen, die Leendert. vr.gr.anne

Post Navigation