Omdat ik vrijdagmorgen vroeg voor een gesprek met een potentiele toekomstige opdrachtgever in de omgeving van Helmond moest zijn maakten we er maar een dagje Zuid Nederland van. Na mijn gesprek haalde ik Wilma, Danielle en haar vriendin Linda om ca 11.30 uur op bij treinstation Eindhoven. We bezochten na de koffie een aantal evenementen die onderdeel zijn van de Dutch Design Week 2009. We bezichten onder andere de Witte Dame, het Stadhuisplein, en het Designhuis.

                     

                                                                                       Eindhoven City op vrijdagmorgen

                     

                                                                                       Zo vader zo dochter

Aan het eind van de middag haalden we Nathalie en Joris op bij station Tilburg en dineerden in restaurant "De Eetkamer" in Goirle. Zowel culinair als prijstechnisch een aanrader. Daarna brachten we een bezoek aan het Jan van Besouw theater aldaar waar Flairck optrad. Een optreden van deze groep stond al even op Wilma haar verlanglijstje, maar toen de groep onlangs in het nieuwe Barneveldse Schaffelaartheather optrad hadden wij een DoorBrekers-activiteit in ons huis.

                     

                                                                                       Restaurant "De Eetkamer" serveert

5 Thoughts on “Een vrijdag in Zuid Nederland

 1. danielle on 24 oktober 2009 at 21:21 said:

  šŸ˜€ ja was erg leuk!
  ik vertelde t vandaag tegen me collega en die kende flairck!
  ik was verbaast:O haha
  maare zo vader zo dochter????
  wat weet jij wat ik nie weet? haha

 2. Geintje haha!

 3. Bart Van Peer on 25 oktober 2009 at 21:38 said:

  Ik wist niet dat Flairck nog bestond. Vooral hun beginperiode is bij mij bekend. Goeie muziekkeuze heeft Wilma.

 4. danielle on 25 oktober 2009 at 22:31 said:

  mocht de foto van me moeder en de vlamtosti niet van me moeder op je site?:Phahaha

 5. Nee, ze stond er niet zo mooi op hihi

Post Navigation