Gisteravond kruiste ik in een etablisement in Oud Loosdrecht het bestek met ca 12 andere betrokkenen bij de Stichting Norderney. Ad Bouman en Juul Geleick vonden het nuttig en gezellig om weer eens even bij te praten over de stichting, de website, 50 jaar Veronica etc. onder het genot van een hapje en een drankje. Het werd een reuze gezellige avond. In zijn afsluitende speech deelde Ad mee dat 2009 in het teken staat van "50 jaar Veronica", maar dat 2010 in het teken zal gaan staan van "Veronica 50 jaar". Rond 21 april, de datum van de officiele start vanaf zee in 1960, kunnen we dus weer wat verwachten. Zo wacht mijn meisje bijv. nog op de beloofde drive-inn shows die in het westland zullen gaan plaatsvinden. Van dorpsgenoot Juul Geleick kreeg ik nog een mooie CD met wat opnames die ik al een tijdje in goede kwaliteit wilde hebben. Jammer dat ik in mijn Prius geen mp3-speler heb, dan had ik op de terugweg naar huis Geleick kunnen genieten. Toch maar eens aan werken als hij weer naar de garage moet.

                     

                                                                                       De club aan tafel

                        

                                                                                       Drie technici van destijds: "Wij zijn piraten"

9 Thoughts on ““Bedankt voor de gezellige avond”

 1. Toen live gehoord. Nog steeds kippenvel…

 2. Jabra on 25 augustus 2009 at 12:04 said:

  de zeezendertijd : helaas dat komt nooit meer terug , gelukkig is er heel wat materiaal bewaard gebleven

 3. Of de zeezender tijd niet terug komt…..de geschiedenis herhaalt zich altijd….er hoeft maar iets te veranderen in medialand qua beperking, regelgeving of censuur en de vrije radiogeest komt tevoorschijn.

  Het is dat op dit moment een zendschip niet rendabel is en het is veel eenvoudiger om legaal vnaf land te zenden ( als je geld genoeg hebt voor de etherveiling ),op het moment dat de overheden echter besluiten dat de commerciele radio terug naar af moet ( dat is de huidige trend met bijna alles ) en etherfrequenties uitsluitend nog voor overheids gerelateerde zendgemachtigden bestemd zijn….is het ineens rendabel om een zendschip op zee te hebben, niet meer op de Noordzee maar 200 mijl op de Atlantische oceaan, zendertje hoog vermogen, programma’s via satellietverbinding vanuit Timboektoe naar het schip, buitenlandse kapitein, Ethiopische vlag en rammelen maar ­čśë

 4. waarom werd er tijdens de show op 819 niets over gezegd? geen live programma?

 5. Nee, dat was inderdaad een tapeprogramma Rene.

 6. Voor geinteresseerden…

  Op m’n downloadpagina http://ohrdownloads.tk is ook de comp-lete video-opname
  vd entering te downloaden!

  groet

  Dr├ę

 7. Hans H. on 22 oktober 2009 at 22:56 said:

  Mp3, maar dan ook Bluetooth, Douwe.

  Leuke foto’s!

  HH

 8. Ze zijn mooi, en inderdaad, “bedankt voor de gezellige avond……………’

  Juul

 9. Zeker Hans!

Post Navigation