Vandaag zijn onze buren de Roller 50 jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd! Hebben Wilma en ik nog ruim 48 jaar achterstand dus. Vanavond gaan we feest vieren maar zojuist wist ik bij hun vertrek naar de feestzaal alvast een plaatje te schieten onder de ereboog voor hun huis. Buurvrouw de Roller is een trouwe bezoeker van mijn website. Als we van vakantie terugkomen hoef ik nooit meer iets te vertellen. Alvorens bij het feest aan te sluiten ga ik eerst even bij het schoolvoetbaltournooi van Marcel kijken!

                        

                                                                   Het gouden bruidspaar!

7 Thoughts on “Buurtjes de Roller 50 jaar getrouwd – Gefeliciteerd!

 1. Robbert on 17 januari 2009 at 20:54 said:

  Hi Douwe,

  Mijn C-factor was 71%. Grefo’s zijn wellicht meer Calvinistisch dan Hervo’s.
  Cavijn scoorde laag op de test (zeggen ze)

  groetjes

 2. Robbert on 17 januari 2009 at 20:55 said:

  Hi Douwe,

  Mijn C-factor was 71%. Grefo’s zijn wellicht meer Calvinistisch dan Hervo’s.
  Cavijn scoorde laag op de test (zeggen ze)

  groetjes

 3. Alleen ben ik niet meer Hervormd. Mede vanuit mijn opvoeding zou ik tot vier jaar geleden waarschijnlijk ook op minstens 71% zijn gekomen, maar “ik geloof er niet meer in”.

 4. Mijn C-factor was toch nog 53 %! Dat had ik niet van mezelf gedacht…

  Groetjes Hans

 5. Robbie on 19 januari 2009 at 18:33 said:

  Ook met HN (Hervormd Nederland) in het nummerbord dus zo is de cirkel weer rond!

 6. Ik kwam op 69.
  Geen verrassing voor Douwe, denk ik….

 7. Ik had nog dichter bij de 100 verwacht Dick!

Post Navigation