Vrijdagavond in Drachten en zaterdagavond in mijn woonplaats Barneveld ging ik naar het laatste weekend van de Hope Tour van Kees Kraayenoord. Beide keren voor World Vision, de eerste keer met een bekende uit mijn gemeente de DoorBrekers en twee collega-vrijwilligers van World Vision en de tweede keer samen met mijn vriendin Wilma. Het nummer dat ik deze tour steeds meer ben gaan waarderen is Hosanna van Paul Baloche. Een nieuw lied op Kees’ repertoire naast de oude gezangen die in deze tour centraal stonden. Door dit lied ben ik de CD A Greater Love van Paul Baloche weer veel gaan draaien en heb opnieuw ontdekt hoe fantastisch hij is. Van de vier concerten die ik heb bijgewoond vond ik het publiek in Barneveld het minst enthousiast, waarschijnlijk ingegeven door locaal calvinisme.

Omdat Wilma en ik elkaar hebben ontmoet via datingsite Christian Match, een mede-sponsor is van deze tour, maakte een fotograaf een aantal foto’s van ons onder een spandoek van Christian Match waarvan er een met een verhaaltje op hun website zal gaan verschijnen.

Door mijn buurman Stefan de Vogel werden van dit concert een aantal professionele foto’s genomen waarvan ik er morgen eentje hieronder hoop te plaatsen. Na afloop dronken we bij mij thuis met een aantal mensen van Christian Match en Gospel.nl nog een paar drankjes waarna het om een uurtje of twee bedtijd was.

Hierbij de foto van Stefan met een link naar zijn site waar je meer foto’s aantreft .

                                 

                                              Klik op de foto voor meer foto’s van Stefan de Vogel

7 Thoughts on “Afsluiting Hope Tour

 1. Peter Scherwat on 30 september 2006 at 12:13 said:

  Very interesting Douwe,

  Never heard this particular recording/LP before. Would it be possible for you to make the A-side available for listening too?

  All the best, and have a great weekend!

  Peter

 2. Gelukkig Douwe, jij hebt er aandacht aanbesteed, een zeer gedenkwaardige dag, kan het me nog goed herinneren. vr.gr.anne

 3. Andre on 27 november 2006 at 10:24 said:

  Het enthousiasme kan ik niet vergelijken, ik vond het concert in Barneveld in ieder geval GAAF! Dank aan iedereen die aan de Tour of Hope heeft meegeholpen šŸ™‚

  Andre

 4. wilma on 27 november 2006 at 18:46 said:

  Ik heb niet veel gemerkt van weinig enthousiasme, stond nl vooraan, en wij waren wel erg enthousiast!
  Vond persoonlijk deze avond mooier dan in Huizen, waar we ook geweest zijn.
  De combinatie engelstalig/nederlandstalig vond ik nu erg prettig….en zoals altijd God groot maken met K’s en de band is gewoon GEWELDIG!!

 5. Hoi Wilma, bedankt voor je reactie. Ik had het ook niet over weinig enthousiasme maar over wat minder dan in de andere plaatsen voor mijn gevoel. En ik ken mijn Barneveldse pappenheimers natuurlijk. Ik heb er zondermeer van genoten hoor.

 6. Bianca on 29 november 2006 at 22:28 said:

  Belangrijkste is het eren van God. Ieder op zijn/haar eigen manier. En ik vond het geweldig zaterdag. Wel grappig trouwens… Ik klikte net even verder door naar de pagina van Stefan de Vogel, zag ik mijn fotobijschrift erbij staan. Tja moet ik hier toch even kwijt ;). En wat je is je eerst volgende concert?

 7. Voel je niet aangevallen als ik eens iets wat minder (enthousiast) vind. Ik vergelijk alleen maar en het is toch mijn weblog. Volgende concert aanstaande vrijdag in de Veluwehal met Ralph van Manen (vind ik ook iets minder dan KK als dat mag)en daarna 23 december Gerald Troost etc. kerstconcert in Schiphol-Rijk.

Post Navigation