Als sponsor van twee World Vision kinderen in Guatemala kreeg ik van deze mooie organisatie onlangs weer de voorjaarskaarten die je kunt (laten) kleuren en versieren voor je sponsorkinderen waarna World Vision ze centraal verstuurd naar Midden Amerika in ons geval. Zo hou je contact met de kinderen in een ver land, evenals met de kerstkaart en het jaarlijks voortgangsrapport dat World Vision toestuurt over de ontwikkeling van het kind op bijv. school en met betrekking tot zijn of haar gezondheid. Omdat Wilma en ik in mei 2007 tijdens onze huwelijksreis naar Mexico onze sponsorkinderen opzochten kreeg ik enige weken geleden van World Vision het verzoek om iets te schrijven voor deze brochure bij de voorjaarskaarten. En die brochure viel recentelijk dus op duizenden adressen in Nederland in de brievenbus met als gevolg dat ik heel veel leuke reacties kreeg uit allerlei hoeken zoals van zeezenderfans!

De complete voorjaarsbrochure 2009 van World Vision

                        

2 Thoughts on “World Vision voorjaarsaktie

  1. De eerste single van Albert was Kon-Tiki van The Shadows in 1961 en mijn eerste single was Pour moi la vie va commencer van Johnny Halliday in 1963. In die zeven magere jaren kochten wij ze, en toen voor jou de zeven vette jaren aanbraken – 1968 – was jij aan de beurt Douwe. Oja waar we ze kochten. Albert bij Van Plateringen in Harderwijk en ik in een platenzaak in Hoorn. Ben de naam kwijt, want sinds 1970 woon ik al weer in die dolfijne stad aan het Veluwemeer.

  2. Ik kocht mijn singletjes eerst bij Feenstra in Ermelo aan de Torenlaan en later bij Musicentrum in de Stationsstraat. Alles van de Bee Gees bijv. waar ik alle singles en LP’s van heb en later CD’s. De oudere Bee Gees kocht ik via advertenties in Muziek Express enzo.

Post Navigation