Toen ik vanmorgen een leuke Voice of Peace opname van precies 25 jaar geleden wilde uploaden kwam ik er achter dat de DVD waar dit programma op staat niet wilde opstarten in mijn laptop. Effe lekker naar het Kruidvat gewandeld voor een flesje alcohol maar ook een grondige reinigingsbeurt van de DVD bracht geen oplossing teweeg. Hij blijft onwillig. Dan maar een ander CDtje gepakt uit mijn archief en wel een studiocopie van het tweede uur van Wekkerradio met Jeroen Woelwater op Radio Caroline. "Bedoeld voor januari 1980" staat in de omschrijving, dus geen idee of het ooit is uitgezonden. Onlangs is er trouwens een weblog opgestart over deze periode van Radio Caroline met Nederlandstalige uitzendingen. Veel luisterplezier!

                         

                                                       

8 Thoughts on “Wekkerradio op Radio Caroline

 1. Ow over 8 jaar schrijf ik ook zo’n log, zeker weten!
  Eerst maar kijken hoe ik door de 1e school week heen kom na de vakantie šŸ˜‰ zoon lief is net 4 geworden……

 2. Hallo Douwe,

  De volgende stap komt er nu aan, sleutelen aan de toekomst?
  Heel veel succes in het voortgezet onderwijs, op naar een diploma stewardess.

  vr.gr.anne

 3. Fred beekman on 21 september 2007 at 17:12 said:

  dag Douwe
  Ik probeer het uur wekkerradio te downloaden maar het lukt me niet.
  HELP AUB de file gaat wel afspelen.
  Groet fred

 4. Fred beekman on 21 september 2007 at 17:13 said:

  dag Douwe
  Ik probeer het uur wekkerradio te downloaden maar het lukt me niet.
  HELP AUB de file gaat wel afspelen.
  Groet fred

 5. Rechts klikken met de muis op de link, dan kiezen voor “doel opslaan als”…
  Dank voor het mooie programma Douwe!

  Groetjes Hans

 6. Ben Meijering on 22 september 2007 at 08:46 said:

  Hi Douwe,

  Ik las dat je die DVD niet aan de gang kreeg, kan overigens zowel aan de DVD als de DVD speler liggen. Tegenwoordig zijn harde schijven niet zo duur meer, en is ’t mischien ’t overwegen waard om alles wat je op DVD/CD hebt staan op een harde schijf te zetten

  Groeten

  Ben

 7. Hartelijkdank Douwe voor je uurtje.
  Nu nog achterhalen of deze wel of niet is uitgezonden.
  vr.gr.anne

 8. Hoi Douwe,Ik heb het programma ook even gedownload.
  Volgens mij is dit een opname uit oktober 1979.
  luister maar naar de platen die Jeroen draait.
  Hij heeft het ook over Veronica tv van 10 oktober.
  Groet Dirk

Post Navigation