Vanmorgen ging ik – na Wilma te hebben afgezet bij de Hilvertshof – naar de Veronicadag 2008 in Hilversum. Als vanouds in Hotel Lapershoek, het gebouw waar vanaf begin 1969 tot eind 1974 de studio’s waren gevestigd van de roemruchte zeezender. Eerder deze week had ik op verzoek van Adje Bouman een quiz met 30 Veronicavragen in elkaar gezet, die je hier vindt en daar ben je dan toch een paar uur zoet mee. Vandaar dat Juul mij ik bij binnenkomst Geleick overlaadde met consumptiebonnen. Vervolgens werd het een leuke ochtend met veel bekenden die ik uitgebreid sprak. Omdat we ’s middags een bruiloftsfeest hadden vertrok ik ca 13h en heb de quiz dus niet meegemaakt. Ik ben benieuwd hoe die is verlopen!

                         

                                                                      Ad(je) Bouman en Juul Geleick

4 Thoughts on “Veronicadag 2008

 1. Hallo Douwe en Wilma,

  Als je in de buurt van Shanghai ben moet je me even bellen om mijn mobiel ( nummer is je bekend? ) maandag 28 maart kom ik daaraan en vertek zondag om 4 mei weer.
  Gaan we gezellg even een kopje thee drinken, maar dan wel in een bonafide theehuis ( je weet wel wat ik bedoel )

  Groeten en tot ziens Gerard sr

 2. Dus 5 weken naar China Gerard of vergis je je een maandje? Gisteren stond er een groot artikel in de Telegraaf over jouw branch waarin het slecht schijnt te gaan door steeds minder sterfgevallen. Het wachten is op de golf babyboomers die het tijdelijke met het eeuwige gaat verwisselen. Aan ons Chinaprogramma te zien zijn wij in Shanghai als jij alweer in Voorthuizen zit. Dus moeten we hier maar een keer een biertje drinken binnenkort in plaats van thee in een bonafide theehuis. Ik weet wat je bedoelt, het was toch wel een ervaring.

 3. Ha Douwe,

  Dacht ik het niet dat Adje de vragen niet had gemaakt.
  Wel leuk je weer eens te hebben gezien. vr.gr.anne

 4. Rob de Graaf on 21 april 2008 at 01:26 said:

  Hi Douwe.

  Stond er eerst niet een andere tekst hier dat je het vreemd vond dat je 5 euro moest betalen en dat je Ad wel een rekening zou sturen omdat je de vragen voor de quiz had bedacht, vreemd dat je deze heb weg gehaald.

  Gr Rob

Post Navigation