Gisteren was ik voor de 51e keer jarig. Na de (lekkere) cadeau’s van mijn kinderen te hebben ontvangen en nadat ik hun vervolgens de souvenirs uit China had gegeven vertrokken we, zoals op zondagmorgen gebruikelijk, naar de DoorBrekers. Op 8 april verhuist onze kerk naar de Veluwehal en de trailer met alle apparatuur is inmiddels klaar.

                         

                                                     "De kerk in een vrachtwagen"

’s Middags en ’s avonds kwamen ruim 40 mensen langs voor een taartje en/of een drankje. Velen uit de families Dijkstra en van Gilst zagen elkaar, vooruitlopend op onze bruiloft op DV 12 mei aanstaande, voor het eerst. Door het schitterde weer vermaakten alle kids zich prima in de tuin, maar ook de oudere jongeren verplaatsten zich in de loop van de middag hierheen.

                         

                                                            "Lekker in het zonnetje"

7 Thoughts on “Verjaardag

 1. Bart Van Peer on 11 januari 2007 at 16:43 said:

  Wat vliegt een jaar toch snel voorbij! Nicole, van harte gefeliciteerd. Welkom op de weg naar volwassenheid.

 2. Beste Nicole van harte gefeliciteerd met je 12de verjaardag, wat een leeftijd. Heel veel plezier met je feestje. vr.gr.anne

 3. Hallo Nicole van harte gefeliciteerd met je 12de verjaardag. Nog veel plezier. anne

 4. Veel plezier met je verjaardagsfeest! Van harte!

 5. Henk KRuize on 13 maart 2007 at 17:42 said:

  Douwe, nog proficiat met je verjaardag gisteren. Ik hoop dat er nog vele mogen volgen en dat je na je huwelijk weer een fijne tijd tegemoet gaat.

  Henk en Leonie.

 6. Evert on 13 maart 2007 at 23:32 said:

  He Douwe,

  Nog van harte, met terugwerkende kracht. Wat vliegt de tijd, dat je 50ste verjaardag alweer een jaar geleden is. Heb je berichten uit China met belangstelling gelezen, binnenkort maar weer eens bijpraten denk ik!

  Groet,

  Evert

 7. Goe plan Evert. Ja, time flies.

Post Navigation