Zojuist heb ik gebruikmakend van mijn DigiD-code Wilhelmina Sara Dijkstra-van Gilst, Nathalie Anthea de Wit en mijzelf verhuisd van Nieuwerkerk aan den IJssel naar de Gemeente Barneveld met ingang van zaterdag 3 januari 2009. "Moet dat nou op zondag jongen" zou mijn moeder hebben gezegd. Maar nu is het in 1 keer goed digitaal geregeld en loop je niet het risico dat je aan het loket komt waar je net weer iets nodig hebt wat je niet bij je hebt als gevolg van al dan niet willekeurige regelgeving. Dat zou namelijk niet de eerste keer zijn. Nu nog mijn Albatros Beheer & Management BV bij de Kamer van Koophandel laten verhuizen en ik ben weer terug bij af. Duurt even maar dan heb je ook wat. Ik denk dat we vanavond kip eten.

                        

                        

11 Thoughts on “Verhuisd

 1. Evert on 4 januari 2009 at 16:49 said:

  Welkom terug in de regio Douwe! Het was hier al heel lang veel te rustig……..
  Kom binnenkort een keer bij je aanwaaien!

  Groet,

  Evert

 2. Ha Douwe,

  Welkom thuis Douwe, en voor Wilma een warm welkom in deze koude tijd. vr.gr.anne

 3. nathalie en joris on 6 januari 2009 at 13:11 said:

  heeej jongens
  hier in parijs gaat alles goed.
  weer is koud en konden bijna niet meer in ons hotel verblijven maar hebben nu een betere kamer haha dus dat is wel beter:

 4. nathalie on 6 januari 2009 at 13:11 said:

  meer horen jullie over de sms
  greetzzz

 5. Ben Meijering on 6 januari 2009 at 18:11 said:

  De Albatros is terug op het “oude” nest. Welkom terug in Barneveld, Douwe. Heeft Wilma al “haar selectie van singletjes” in de jukebox gezet? :-))

  Beiden heel veel geluk en een hele goede tijd in Barneveld gewenst!

  Ben

 6. Robbert on 6 januari 2009 at 18:31 said:

  Van biblebelt aar BibleBelt.
  Mooi zeg dat dat met DigiD kan.

 7. @Ben: De Jukebox heeft wat kuren gehad, is gerepareerd maar heeft weer kuren. Dus binnenkort weer de Haagse monteur aan de deur. Veel mensen vragen trouwens naar “Wilma en de Jukebox” op een toon alsof de Jukebox zijn langste tijd in de huiskamer zou hebben gehad, maar Wilma heeft juist de hele inrichting veranderd en gepimpt rond de aanwezigheid van de Jukebox.

  @Robbert: Van heerlijkheid tot heerlijkheid! Op de Biblebelt is het goed toeven. De SGP waakt en houdt de hand op de knip. En wij dansen, springen en jumpen bij DoorBrekers.

 8. Met mooi weer dus samen op de fiets naar Ermelo en weer terug! Welkom terug in Gelderland.
  Saludos de Albert y Mara

 9. Ben Meijering on 7 januari 2009 at 18:14 said:

  Douwe, je schreef : “Veel mensen vragen trouwens naar “Wilma en de Jukebox” op een toon alsof de Jukebox zijn langste tijd in de huiskamer zou hebben gehad,”. Mijn opmerking over de jukebox was niet zo bedoeld (om misverstanden te voorkomen).

 10. Nee, dat begreep ik ook wel Ben! Ik ken en waardeer je positieve instelling.

 11. Debora on 7 januari 2009 at 23:59 said:

  En ik mis mijn collega nu al!!!

Post Navigation