Vandaag een jaar geleden stuurde ik mijn profiel naar datingsite ChristianMatch. De volgende dag, zaterdag 30 september,  kreeg ik een bevestiging van CM dat het profiel akkoord was bevonden en geplaatst was. Binnen een dag – zondag 1 oktober dus – kreeg ik een mailtje van Wilma dat ze mijn profiel had gelezen en maakten we contact. Tot ons beider verbazing woonden onze ouders alle vier in Ermelo en kenden onze vaders elkaar van badminton. Korte tijd later ontmoetten we elkaar en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Op 10 november vroeg ik Wilma op de tribune van de Veluwehal in Barneveld bij een concert van Delirous ten huwelijk op haar 50e verjaardag, zaterdag 12 mei 2007. Ondanks het feit dat daarmee voor haar de fiscaal interessante alleenstaande oudertoeslag vanaf 2007 zou vervallen zei ze “ja”. Daarna begon de uitdaging om de Zuid-Afrikaanse geboorteakte met apostille van Wilma op tijd binnen te krijgen om in ondertrouw te kunnen gaan. De ontmoedigende woorden op de Zuid-Afrikaanse ambassade “dat kan wel 30 weken duren dus ik zou het maar niet doen op 12 mei” bleken te pessimistisch want de akte rolde ruim op tijd binnen en we vervolgden de voorbereidingen voor de trouwdag die onvergetelijk zou worden. Inmiddels zijn we bijna vijf maanden getrouwd en heeft de EO ons uitgenodigd voor een gesprek volgende week voor een programma over mensen “die elkaar op oudere leeftijd op een datingsite hebben ontmoet”. Dus wie weet komen we toch nog in beeld nadat we eerder een aanbod van Talpa afsloegen om mee te werken aan het programma “De bruiloft van”. Omdat ik het sneu vond voor ChristianMatch dat ik "gratis" mijn geliefde had gevonden verlengde ik mijn abonnement maar een maand voor Euro 9,95 zonder ooit nog een keer te kijken.

Vandaag heb ik overigens voor het eerst met succes een filmpje over onze trouwdag geupload naar Youtube.

                         

                         

3 Thoughts on “Vandaag een jaar geleden….

  1. Wat is er nu zo lekker aan dat MacDo voer dat kinderen het zo graag eten? Of is het gewoon het doosje met het speeltje?

  2. Bart Van Peer on 1 oktober 2007 at 23:36 said:

    Gek eigenlijk hoe snel een mensenleven drastisch kan veranderen. Wilma en Douwe, ik wens jullie heel veel gelukkige jaren.

  3. Bedankt Bart!

Post Navigation