Donderdagavond vond bij Laser Radio in Zeewolde de opname plaats van de Avond van de Radiotunes. Ad Bouman sprak drie uur lang met Jelle Boonstra naar aanleiding van het verschijnen van Het Tunes Boek onlangs. De presentatie vond 11 april plaats in Beeld en Geluid. De nadruk lag op Radio Veronica met af en toe een uitstapje naar tunes van andere programma’s zoals naar deze Driemaster tune.

                         

                                                   Ad Bouman en Jelle Boonstra

Vrijdag ging ik met Wilma naar het afscheidsfeestje van een van haar bazen. Eerst een receptie op een praktijkschool in Rotterdam Delfshaven en daarna een gezellige boottocht over de maas met buffet, drank en muziek. Er waren twee verdiepingen op de boot waardoor de feestvierders en mensen die alleen wilden socializen geen last van elkaar hadden. Wij hielden ons beurtelings in beide gedeelten op.

                         

                                            De vertrekkende man wordt toegezongen

Vanavond gingen we op uitnodiging van Wilco Koudijs naar Psalmen Voor Nu in HAL 4 in Rotterdam. Oude Psalmen werden vertolkt in een nieuw jasje. De muziek was prima, het publiek wat tam. Zondermeer leuk om een keer mee te maken. Bij thuiskomst stapte Wilma met kleren en al aan in bed om in een diepe slaap te vallen, ondanks het feit dat beneden een luiddruchtig verjaardagsfeest werd gevierd.

                         

                                                        Wilco achter de knoppen

One Thought on “Van alles en nog wat

  1. Ziet er weer gezellig uit zo samen in de sneeuw. anne

Post Navigation