Zojuist ben ik met suizende oren teruggekeerd uit de Amsterdam Arena na het concert van U2. Het was super. Ik ging alleen maar er zijn in de wereld altijd weer leuke mensen om te ontmoeten naast de bekenden (Jan en Anneke) die ik een paar stoelen voor mij stomtoevallig trof. In het voorprogramma viel Snow Patrol live toch een beetje door de mand en het geluid vond ik bij hen vrij slecht, wat je trouwens vaak van de Arena hoort, maar U2 was nogmaals super, het klonk als een klok. Alle grote hits passeerden de revue en indrukwekkend was dat tijdens Sunday Bloody Sunday op het immense scherm (en de haarband van Bono) het woord CoeXisT verscheen waarbij de C de sikkel van de Islam, de X de Jodenster en de T het kruis van het christendom afbeeldden. Ook aandacht voor Afrika inclusief wat tonen van Sergeant Pepper verwijzend naar live8. De batterij van mijn mobiel is helemaal leeg doordat diverse vrienden hadden gevraagd om even wat van het concert te laten horen hetgeen geschiedde. Al met al een avond die ik voorlopig niet vergeet. Hierbij één van de foto’s die ik maakte.

5 Thoughts on “U2 in de Amsterdam Arena

  1. Ze zijn er ook als de kippen bij, die pikken elkaar ook wel in de kop. vr.gr.anne

  2. Peter Scherwat on 16 juli 2005 at 13:00 said:

    Looks like you had a pretty good seat, nice photo of the stage from such a high vantage point. Would be nice to hear more about the consert, and perhaps see a few more photos, if there is more being added later.

  3. Thanks for your comments Peter. I’m proudly wearing my new Vertigo 05 T-shirt today. I will send you my photo’s (only five as from this seat more photo’s is more of the same) by privat mail and tell you more about the concert.

  4. BARNEVELD DE GEKSTEEEEEEEE…

  5. Ben je daar na meer dan 2 jaar achter Anne?

Post Navigation